Slik avinstallerer Microsoft Office 2000

Den desktop publishing programvarepakke, Microsoft Office 2000, kan avinstalleres fra hvilken som helst datamaskin med bruk av en enkel kommando og navigasjon. Denne prosessen er ganske enkel, som programvaren suite installasjonsplaten ikke er nødvendig, og ingen manuelle endringer må gjøres til registeret på datamaskinen. Kontrollpanelet gjør mesteparten av arbeidet, fordi den fungerer som en tilgang portal til alle programmene som er installert på harddisken på datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Åpne Kontrollpanel datamaskinens innstillinger fra Start eller Windows-ikonet på oppgavelinjen nederst på skjermen.

2 Klikk på "Programmer" eller "Legg til / fjern programmer" når sentralen muligheter åpne. Mappen vil ha rett "Programmer" i Vista og "Legg til / fjern programmer" i Windows XP.

3 Velg "Avinstaller et program" action som vil bli oppført et sub-topic funksjonen under "Programmer og funksjoner" på toppen av skjermen. Kontrollpanelet vil omdirigere til en skjerm vises en tabell med en spesifisert liste over alle programmer og programmer som er installert på datamaskinen.

4 Bla gjennom spesifisert liste over programmer og programmer, og klikk deretter og markere Microsoft Office 2000-ikonet.

5 Klikk på "Avinstaller" knappen øverst i kontrollpanelet skjermen. Klikk deretter på "OK" i Uninstall pop-up boksen for å bekrefte fjerningen.

6 Klikk på "Finish" handling ved fullføring av fjerningen, og klikk på "Start" eller Windows-ikonet på oppgavelinjen, og velger å starte datamaskinen på nytt.

Hint

  • Microsoft Office 2000 kan også avinstalleres ved å bruke installasjonsplaten. Du kan velge å sette inn installasjonsdisken inn i datamaskinen.
  • Trinnene er basert på de nyeste versjonene av operativsystemet Windows, for eksempel Windows XP og Windows Vista. Så vær oppmerksom på at Kontrollpanel Legg til / fjern programmer funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig på eldre versjoner av Windows-operativsystemet. Som et resultat vil suite søknaden må fjernes manuelt gjennom datamaskinens register editor.