Slik avinstallerer Microsoft Office 2010-La 2007

Du kan kjøre flere versjoner av Microsoft Office - for eksempel 2010 og 2007 - på samme datamaskin. Dette gjør at du kan vise og redigere dokumenter som er opprettet i den eldre versjonen av operativsystemet. Det kan imidlertid hende du foretrekker å bruke en eldre søknad som du er mer kjent med, for eksempel en eldre versjon av MS Word. Du kan fjerne Microsoft Office 2010 bruker programmer og funksjoner verktøy av operativsystemet, alt uten at det påvirker Office 2007.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen.

2 Skriv "Programmer og funksjoner" i "Søk programmer og filer" boksen plassert nederst på Start-menyen og trykk "Enter" -tasten. Programmet og funksjoner vindu lanserer.

3 Klikk "Microsoft Office 2010" fra listen over programmer.

4 Klikk på "Avinstaller" fra menyen øverst i programmet og funksjoner vinduet. Skriv inn administratorpassordet, hvis du blir bedt, og klikk "OK" for å fjerne Office 2010. En statuslinje som angir fremdriften av avinstallere. Når prosessen er ferdig, vises en pop-up vindu som indikerer vellykket fjerning.

5 Start datamaskinen på nytt for å fjerne Microsoft Office 2010. Når datamaskinen starter på nytt, er fortsatt tilgjengelig for Microsoft Office 2007.