Slik avinstallerer Office 2003 uten kilde

Slik avinstallerer Office 2003 uten kilde


Office 2003 er en eldre versjon av Microsofts samling av Word, Powerpoint, Excel og Access. Det er blitt erstattet av Office 2007. For å unngå konflikter, noen brukere foretrekker å avinstallere 2003-utgaven før du installerer en ny versjon. Du trenger ikke installasjons CD eller kilden til å avinstallere Office 2003. Du kan avinstallere programvaren ved hjelp av "Legg til eller fjern programmer" i kontrollpanelet.

Bruksanvisning

1 Klikk på Windows Start-knappen og velg "Control Panel". I Kontrollpanel, dobbeltklikk på "Legg til eller fjern programmer" -ikonet for å åpne programmet. I Windows Vista og Windows 7, er ikonet merket "Program og funksjoner".

2 Bla ned til plasseringen av Microsoft Office-ikonet. Ikonene er oppført i alfabetisk rekkefølge. Klikk på ikonet, og klikk deretter på "Fjern" -knappen. I Windows Vista og Windows 7, er knappen merket "Endre / Fjern".

3 Klikk på "OK" -knappen for å bekrefte at du ønsker å avinstallere programmet. I Windows Vista og 7, klikker du på knappen "Fjern". Programvaren er avinstallert. Det kan ta flere minutter for programmet som skal slettes fra systemet.

4 Starte maskinen på nytt. Endringene i operativsystemet trer ikke i kraft før du starter maskinen.