Slik avinstallerer og installere drivere i Windows Vista Ultimate

Hvis du har en intern eller ekstern enhet installert på datamaskinen som har en feil eller sluttet å arbeide, må du kanskje avinstallere og installere driveren for enheten hvis den har blitt skadet. Avinstallere og installere drivere på en Microsoft Windows Vista operativsystem er enkel takket være den innebygde Enhetsbehandling.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -menyen, og deretter på "Control Panel". Klikk på "Bytt til klassisk visning" ikonet øverst til høyre i kontrollpanelet vinduet.

2 Klikk på "Device Manager", bla gjennom listen og klikk på "+" boksen ved siden av enheten aktuelle kategorien. Marker bestemt enhet med musen og høyreklikk på den.

3 Klikk på "Avinstaller" fra pop-up vindu og sørge for "Slett driverprogramvaren for denne enheten" er merket av. Klikk på "OK" -knappen for å fortsette. Avhengig av enhetsdriveren du ønsker å avinstallere, må du starte datamaskinen på nytt for at endringene skal tre i kraft.

4 Sett inn installasjonsplaten for enheten i datamaskinens stasjon og vente på installasjonsprogrammet for å starte automatisk. Hvis det ikke starter, klikk på "Start" og deretter "Computer", og dobbeltklikk på CD / DVD-stasjonen for å starte programmet.

5 Følg instruksjonene i installasjonsprogrammet, som vil installere enheter driver og annen programvare som trengs av enheten. Enkelte installasjons programmer kan kreve at du starter datamaskinen på nytt for å fullføre prosessen.