Slik behandler Oppstartsprogrammer

Oppstart programmer er programmer som lastes når en datamaskin er skrudd på og operativsystemet starter opp. Starter et operativsystem tar en betydelig mengde minne og prosessorkraft, så starte andre programmer på samme tid kan resultere i mye lengre oppstartstider. Derfor kan administrere oppstart programmer være en nyttig måte å øke støvel hastighet og konfigurere systemet til å starte opp bare de programmene vil du faktisk ønsker å bruke umiddelbart.

Bruksanvisning

Eksisterende oppstart programmer

1 Klikk "Start" og deretter "Run."

2 Skriv "msconfig" i Kjør-boksen, og trykk "OK".

3 Klikk på "Startup" fanen.

4 Merk av eller fjern programmer som er nødvendig for å sette dem til å starte opp automatisk eller ikke, så klikker du på "Apply". For å finne ut mer informasjon om programmene i listen, legg merke til "Produsent" og "oppstartselementet" oppføringer og søke etter dem på internett dersom formålet med programmet ikke er lett synlig. Noen av programmene vil være for ditt operativsystem, så det er viktig å ikke stenge dem ned. Det er vanligvis best å ikke stoppe prosesser som produsent er Microsoft.

5 Lukk vinduet når du er ferdig. Du må starte datamaskinen på nytt for at endringene skal tre i kraft.

Legg til ny oppstart programmer

6 Høyreklikk på "Start" -menyen ikonet og velg "Utforsk".

7 Bruk menyene til venstre for å finne programmet du vil legge til, høyreklikk på programmet i ruten til høyre i vinduet og velg "Lag snarvei."

8 Dra snarveien tilbake inn i venstre side av vinduet og slippe den inn i mappen som heter "Startup".

Hint

  • Kjører færre oppstart programmer er vanligvis å foretrekke fremfor mer. Det er lett å åpne et program som nødvendig etter at datamaskinen har startet opp up.Anti-virus programmer bør ikke deaktiveres som oppstartsprogrammer.