Slik beskriver en trådløs repeater

Du får tilgang til internett trådløst fra din hjemme-PC via en ruter som er koblet til kabelmodemet. Du kan oppleve at signalet er svakt hvis datamaskinen er for langt borte fra ruteren. Det er mange måter å løse dette problemet og man legge et signal repeater. Hvis du prøver å forklare hva dette er til noen som ikke er datakyndige, er det grunnleggende tips for å gjøre det lett for dem å forstå.

Bruksanvisning

1 Informer personen som du snakker som en trådløs Internett-tilkobling er gitt av en ruter. Dette er en enhet som kobles til ditt hjem kabelmodem og sender en Wi-Fi-signal som datamaskinen eller mobilenheten kan plukke opp.

2 Nevn at den trådløse mottakeren plukker opp et trådløst signal, og hvis din datamaskin eller håndholdt cellualr enheten er for langt borte eller mellom for mange murer, kan signalet være svak.

3 Beskriv den trådløse ruteren som en enhet som kobles direkte til antennen porten på mottakeren som tar det trådløse signalet og gjentar det igjen og igjen, øker styrken av et signal. Så hvis du bruker datamaskinen i en kjeller, vil du sannsynligvis være i stand til å koble til Internett, så lenge en repeater er tilkoblet.