Slik brenner du en VHS til en CD

Slik brenner du en VHS til en CD


Som VHS-kassetter alder, kvaliteten på video forverres og til slutt tape er ubrukelig, ødelegge den informasjonen som finnes på den. Hvis du ønsker å hindre tap av VHS-opptak, kan du sikkerhetskopiere noe av innholdet på CDer. Gjennom hjelp av et videoopptak kort og redigering programvare, kan du importere innhold fra VHS-kassetter og brenne det på en CD.

Bruksanvisning

1 Installer en video capture kort på datamaskinen din. Du kan finne USB-baserte fange kort på de fleste datamaskiner og elektroniske butikken. Sørg for å installere alle de medfølgende drivere og programvare.

2 Koble koaksialkabelen inn i "Out" port på videospilleren, og koble deretter den andre enden til "In" port på videoopptakskort.

3 Slå på videospilleren og sett VHS-kassetten. Start videoredigeringsprogramvare. Du kan enten bruke et program som er forhåndsinstallert på systemet (som iMovie eller Windows Movie Maker) eller kjøpe en mer avansert program.

4 Velg "Capture" alternativet, og deretter velge inngang til videoopptakskort. Trykk "Play" på videospilleren og klikk på "Record" i videoredigeringsprogrammet. Innholdet fra VHS-kassetten er spilt inn video editor. Klikk på "Stop" når du er ferdig med innspillingen.

5 Klikk på "File" -fanen øverst på skjermen, etterfulgt av "Export". Velg en spare til sted, tittel videofilen og klikk "OK." VHS-filen er lagret som et videoformat på datamaskinen din.

6 Sett inn en tom CD i CD-brenner og starte CD brenner programvare. Tittel CDen og velg "data-CD." Dette skaper en data-CD i stedet for en lyd-CD. Klikk og dra videofilen du opprettet i den brennende program, og klikk deretter på "Burn". Innholdet av VHS-bånd anbringes på CD'en.