Slik bruker du en Delta-In Update Statement

Den "Bli med" SQL setningen kan du bli med flere bord sammen i en spørring. Du må bruke delta uttalelse i en delspørring når du bruker "Update" statement. Oppdateringen uttalelse redigerer innholdet i databasetabeller. Den delta setningen gjør det mulig å filtrere ut de postene som berøres, slik at du ikke ved et uhell oppdatere feil poster. Bruk oppdateringsspørringer judiciously, slik at du ikke endrer på feil tabell poster.

Bruksanvisning

1 Klikk på Windows "Start" -knappen og velg "Alle programmer". Klikk på "SQL Server", deretter "SQL Server Management Studio." Hoved SQL database editor åpnes.

2 Høyreklikk på databasenavn på venstre panel i Management Studio og velg "New Query". En SQL-editor åpnes der du skriver oppdateringen kode.

3 Skriv din oppdatering uttalelse. For eksempel, hvis du ønsker å oppdatere en gruppe av kunderegistre for å endre fornavn, oppnår følgende syntaks redigerings:

oppdatere kunder satt fornavn = 'joe' der fornavn = 'Joseph'

Denne oppdateringsspørring endrer alle kunder med et fornavn på "Joseph" til kallenavnet "joe".

4 Bruk delta uttalelse for å filtrere ut flere poster. I eksempelet i trinn 3, hvis du ønsker å filtrere ut flere poster ved hjelp av kriteriene i en annen tabell, bruker du bli med uttalelsen. Følgende syntaks bare oppdaterer kunder som har en ordre på "ordre" tabell:

oppdatere kunder satt fornavn = 'joe' der fornavn = 'Josef' og kunde-in

(Velg kunde-fra bestillinger o delta kundenes c hvor o.customerId = c.customerid)

5 Trykk på "F5" tasten for å utføre spørringen. Oppdateringen er umiddelbar, så tabellen data blir endret etter at "suksess" beskjed avkastning.