Slik bruker du en Google Feed Reader

En feed-leser er en måte å holde seg på toppen av de ulike nettsteder og blogger du liker å lese ved å ha oppdateringer fra disse nettstedene som sendes til ett sted. Google har en feed reader kjent som Google Reader. Det er særlig populær blant folk som bruker Googles andre produkter. En av de mest praktiske måtene folk bruker Google Reader er ved å legge det til sin iGoogle hjemmeside.

Bruksanvisning

1 Registrer deg for en Google Reader-konto ved å gå til http://www.google.com/reader/~~V. Hvis du allerede har en Google-konto, kan du bruke samme brukernavn og passord. Hvis du ikke har en ennå, velg "opprett en konto".

2 Legg abonnementer til Google Reader ved å klikke på "+ Legg til et abonnement" knappen øverst på siden.

3 Skriv inn et søkeord for å finne et fôr som du ønsker å abonnere på. For eksempel kan du skrive inn "New York Times" eller "strikking" for å finne den New York Times-feed eller å finne syndikerte nettsteder på strikking.

4 Velg blant alternativene som kommer opp etter inn navnet på din side eller søkeord. Denne listen vil fortelle deg navnet på nettside eller blogg, en svært kort beskrivelse og hvor mange andre mennesker som abonnerer på nettstedet. Du kan bruke antall abonnenter for å finne ut hvor populære nettstedet er. Jo større antall personer som abonnerer på dette nettstedet er, jo mer populære området anses å være.

5 Klikk på "+ Abonner" når du har valgt de nettstedene du vil. Innleggene vises i din feed-leser, slik at du kan lese dem uten å besøke nettstedet direkte.

Hint

  • Legg alle nettstedene du besøker jevnlig til din feed-leser, slik at du vil bli varslet når de skrive nytt innhold.