Slik bruker eMule

Open-source program eMule brukes av millioner av mennesker over hele verden til å dele alle slags digitale filer, hovedsakelig musikk, video, bilder og programvare. Det er gratis å laste ned og enkel å installere, og når du konfigurere det riktig, kan du bruke den til å søke etter tilgjengelige innhold levert av den verdensomspennende pool av millioner av brukere.

Bruksanvisning

1 Last ned eMule installasjonsfilen. En lenke til nedlastingsstedet er i Resources.

2 Dobbeltklikk på installasjonsfilen etter at den er ferdig nedlastet for å starte installasjonsveiviseren. På velkomstskjermen Setup Wizard, klikk på "Neste" -knappen.

3 Skriv inn et brukernavn i blank på den første konfigurasjonen skjermen. Du kan også konfigurere eMule til å starte automatisk, hvis du ønsker, ved å merke av i boksene på denne skjermen. Når du er ferdig, klikker du på "Neste" -knappen.

4 Merk av i boksen ved siden av "Bruk UPnP til å sette opp porter" hvis du bruker enten en ruter eller en brannmur på datamaskinen. Hvis ikke, lar du dette ukontrollert. Deretter klikker du på "Test porter" knappen og vent til test for å konkludere. Etter dette, klikk på "Neste" -knappen.

5 Se over nettverksinnstillingene på det siste skjermbildet. Standardinnstillingene som er forhåndsvalgte er optimale for de fleste systemer, men hvis du har en usedvanlig treg eller upålitelig Internett-tilkobling, kan det være lurt å fjern "Kad nettverket" alternativet. Klikk på "Neste" -knappen når du er klar til å fortsette.

6 Vent som programvaren installeres. Når installasjonen er fullført, vil du se et varselvindu som sier at installasjonen var en suksess, og som spør deg om du ønsker å starte eMule med en gang. Klikk på "Ja" -knappen.

7 Klikk på "Connect" knappen øverst i venstre hjørne av vinduet. Denne knappen har en gul lyn ikonet. Når du gjør dette, se på den lille globusen ikonet med de to pilene på det. Vent minst en pil for å slå enten gult eller grønt, som betyr at du har koblet til ett eller flere nettverk, før du fortsetter.

8 Klikk på "Søk" knappen på verktøylinjen øverst i vinduet. På "Søk" skjerm, skriver inn et søkeord for noe du ønsker å laste ned i nøkkelordfeltet, og klikk på knappen "Søk" ved siden av den. Gjennomgå søkeresultatene. Hvis du ser noe du ønsker å laste ned, klikker du på "Last ned" knappen ved siden av den. Det er ikke nødvendig å angi en filbane for nedlastingen.

9 Klikk på "Transfer" -knappen på verktøylinjen øverst i vinduet. I dette vinduet kan du se og spore fremdriften for nedlastingene. Når en nedlasting statuslinje for en bestemt fil når 100 prosent, er at nedlastingen ferdig og filen er tilgjengelig på harddisken. Så snart en fil begynner å laste ned, de delene av filen som du allerede har lastet ned blir tilgjengelig for opplasting, slik at de andre medlemmene av eMule samfunnet kan laste den ned. Dette kan ikke deaktiveres når filen er fortsatt laster ned. Ditt aktive opplasting filer kan også spores i "Transfer" panel.

10 Høyreklikk på "Start" -knappen i Windows og velg "Utforsk" etter en eller flere av nedlastingene er ferdig. I venstre sidepanel, naviger til C: \ Program Files \ eMule \ Innkommende. Så, i den høyre sidepanel, vil du være i stand til å vise alle filer som er lastet ned, eller som er i ferd med å laste ned. Filer som er lastet ned vil være tilgjengelig med en gang, men de andre må fullføre nedlastingen før de kan åpnes.

11 Klikk og dra fullt nedlastede filer ut av "Innkommende" -mappen hvis og når du ikke lenger ønsker å dele dem med eMule samfunnet. Når dette er gjort, vil du ikke lenger være å dele disse filene. Av samme token, vil alle filene du dra og slippe inn i "Innkommende" -mappen gjøres tilgjengelig for eMule samfunnet, selv om du ikke opprinnelig laste dem ned med eMule. Du kan ikke fjerne en fil fra "Innkommende" -mappen hvis det blir aktivt lastet opp via eMule; hvis du forsøker å flytte en fil ut av mappen og se en advarsel om at filen ikke kan flyttes fordi den er i bruk, rett og slett stengt eMule og deretter flytte filen. Etter det kan du relansere eMule, og filen vil ikke vises i opplastings transfer-listen.

Hint

  • Deling og nedlasting av opphavsrettsbeskyttet materiale ved hjelp av eMule og andre peer-to-peer-nettverk kan være ulovlig i henhold til Digital Millennium Copyright Act, med mindre særlige unntak gjelder. Det er ansvaret til den enkelte eMule brukere for å sikre at opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke ulovlig lastet ned eller delt.