Slik bruker Microsoft Outlook 2007 for å importere Windows Live Hotmail e-post

Microsoft Outlook 2007 er en tredjeparts e-postsystem som kan synkronisere med en web-basert e-post hosting leverandør, for eksempel Windows Live Hotmail, gratis e-posttjeneste som tilbys av Microsoft. Selv om mange e-postkontoer kan konfigureres i Outlook uten problemer, Hotmail-kontoer krever en nedlastet verktøy kalt "Microsoft Outlook Connector." Dette verktøyet grensesnitt med Outlook og Hotmail for å muliggjøre import av Windows Live Hotmail e-post i Microsoft Outlook.

Bruksanvisning

1 Naviger til Microsoft Office Outlook Connector nedlastingssiden (se Ressurser).

2 Klikk på "Last ned" knappen og lagre filen på datamaskinen.

3 Dobbeltklikk på den nedlastede filen, og følg instruksjonene for å fullføre installasjonen.

4 Start Microsoft Outlook. Når Outlook har åpnet, vil en pop-up vindu be deg om din Windows Live Hotmail kontoinformasjon.

5 Skriv inn din Windows Live Hotmail e-postadresse og passord i "E-postadresse" og "passord" felt. Skriv inn navnet ditt inn i "Name" feltet som du vil det skal vises til e-postmottakere.

6 Klikk på "OK". Outlook vil bekrefte din påloggingsinformasjon, og deretter importere din Hotmail e-post i Outlook.

Hint

  • Konfigurer "Avansert" fanen på Outlook-konto for å legge igjen en kopi av Hotmail-meldingene på serveren. "Avansert" fanen finner du ved å klikke på "Flere innstillinger" -knappen på "E-postkontoer" konfigurasjonsmenyen. Dette vil tillate deg å se alle meldingene dine hvis du sjekker Hotmail-kontoen via en nettleser, eller på en Hotmail-konto på en annen datamaskin.