Slik bruker Microsoft Publisher til å opprette et HTML-dokument

Slik bruker Microsoft Publisher til å opprette et HTML-dokument


Microsoft Publisher er desktop publishing programvare som er en del av Microsoft Office-programvareprodukter. Publisher leveres med maler som lar deg lage nyhetsbrev, brosjyrer, gratulasjonskort, postkort, t-skjorte overføringer og andre publikasjoner uten omfattende desktop publishing eller grafisk design ferdigheter. Du kan også bruke Microsoft Publisher til å opprette en webside og lagre nettsiden som et HTML-dokument.

Bruksanvisning

1 Klikk "Start", "Alle programmer," "Microsoft Office", "Microsoft Office Publisher" for å starte programmet.

2 Klikk på "Web Sites" på Komme i gang med Microsoft Office Publisher skjermen og dobbeltklikker på en av de mange web side design for å opprette et nytt dokument.

3 Juster websiden format ved hjelp av alternativene under Format Publication kolonnen til venstre på websiden. Klikk på "Alternativer for siden" og "Gi nytt navn Page" for å gi siden et nytt navn. Juster bakgrunn og layout som ønsket.

4 Klikk på "Fargevalg" og velge et fargevalg for nettstedet. Klikk på "font ordninger" og velg skriftene du vil ha med med websiden. Klikk på "Web Site Options" og "Preview Web Site" for å se på nettstedet i et nettleservindu.

5 Klikk på "File", "Lagre som" og lagre filen i Microsoft Publisher format. Klikk på "File", "Lagre som" igjen og velg "Web Page, filtrert (.htm; HTML)" som filtype å lagre siden som et HTML-dokument.