Slik bygger du inn skrifter i Word 2007

Slik bygger du inn skrifter i Word 2007


Før moderne tekstbehandlingsprogrammet ble tilgjengelig, en av de største irritasjonsmomenter ved bruk av et tekstbehandlingsprogram var at hvis du brukte din egen spesielle skrifter i et dokument og sendt filen til en annen person, ville dokumentet ikke ser det samme på sin datamaskin som på din. Font embedding løser dette problemet. Med font embedding, kan du bruke alle Truetype eller Opentype-skrifter du liker i et Word-dokument og gjøre disse skriftene en del av dokumentet. Bygge inn skrifter i et Word 2007-dokument, og det vil se det samme til leseren som det gjør med deg.

Bruksanvisning

1 Klikk på runde Office-logoen i øvre venstre hjørne av vinduet Word 2007.

2 Klikk på "Alternativer for Word" -knappen nederst i menyen som vises.

3 Klikk på ordet "Lagre" på venstre side av "Alternativer for Word" -vinduet.

4 Kryss av i boksen merket "Bygge inn skrifter i filen."

5 Kryss av i boksen merket "Legge bare tegnene som er brukt i dokumentet" å ha det endelige dokumentet være så liten som mulig når den lagres. La denne boksen ikke avkrysset hvis du forventer at mottakeren av dokumentet for å gjøre endringer i det.

6 Kryss av i boksen merket "Ikke legge vanlige systemskrifter" å hoppe embedding skrifter som mottakeren er sannsynlig å ha på sin datamaskin. Hvis du vet at mottakeren kjører et annet operativsystem, la denne boksen ukontrollert.

7 Klikk på "OK", og klikk deretter på diskett-ikonet i øverste venstre hjørne av skjermen, eller trykk "F12" for å lagre dokumentet.