Slik Chat med flere personer på Windows Live Messenger

Windows Live Messenger er en instant messenger-anlegget laget av Microsoft og opprinnelig kjent som MSN Messenger. Den lar folk til å chatte med andre Windows Live Messenger-brukere over hele verden, samt spille spill, sende filer eller dele applikasjoner. Mens de fleste Windows Live Messenger-samtaler bestå av to personer det er veldig enkelt å legge til flere personer til en Windows Live Messenger-samtale.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Windows" tasten på tastaturet for å få opp Windows Start-menyen, klikk på "Alle programmer" og deretter bla nedover til "Windows Live Messenger."

2 Skriv inn din e-postadresse og passord i skjermbildet som vises og klikk på «Logg inn» nederst.

3 Dobbeltklikk på navnet på noen av kontaktene du ønsker å prate med. Klikk på "Inviter" -knappen nederst i vinduet som laster. Dette bringer opp en liste over alle andre tilgjengelige kontakter. Dobbeltklikk navnene på dem du ønsker å snakke med. De vil automatisk bli lagt til chat, slik at du kan snakke med flere personer samtidig.

Hint

  • Når prate med flere folk på Windows Live Messenger, gjør de andre deltakerne i samtalen ikke trenger å ha lagt hverandre som kontakter.
  • Windows Live Messenger lar deg bare til å chatte med andre brukere som er pålogget.