Slik Clear en harddisk Cache

Slik Clear en harddisk Cache


Datamaskinen cache inneholder midlertidige Internett-filer på harddisken og i minnet (RAM). Selv om maskinen får sin hastighet fra RAM, gir harddisken nødvendig lagringsplass for alle dine filer, programmer og midlertidige filer. Hard cache disk lar deg kontinuerlig tilgang til midlertidige Internett-filer. Ofte brukte filene er lagret i hurtigbufferen. Bufferen kan bli for full og betydelig reduserer datamaskinens ned. Det er nødvendig å tømme bufferen ofte slik at datamaskinen holder kjører i full fart.

bruksanvisning

Internet Explorer 7 og 8

1 Klikk på "Start" -knappen i nedre venstre hjørne av skjermen. Velg "Control Panel".

2 Velg "Alternativer for Internett" ved å dobbeltklikke på den, og klikk deretter på "General" fanen for å åpne alternativene.

3 Se under "Leserlogg" og klikk på "Delete" -knappen. Fjern merkingen i hver boks i Internet Explorer 8, bortsett fra den ene siden av "Midlertidige Internett-filer."

4 Klikk på "Close" og "OK" i Internet Explorer 7. Klikk "Avbryt" og "OK" i Internet Explorer 8. Restart nettleseren din.

Mozilla Firefox 3.0

5 Åpne nettleseren din og klikk på "Verktøy" og "Alternativer" øverst på siden.

6 Klikk på "Privacy" og deretter bla til "Private delen data" til å klikke på "Innstillinger". Dette vil åpne vinduet som vil tillate deg å tømme loggen.

7 Fjern merket "Cookies" og "Lagre passord" og deretter "OK".

8 Klikk på "Slett private data nå" og deretter "OK" for å tømme bufferen og lukke vinduet.

9 Start nettleseren din.

Google Chrome

10 Åpne nettleseren og klikk på skiftenøkkel-ikonet i øvre høyre hjørne av skjermen.

11 Velg "Slett logg ..."

12 Velg "Tøm buffer" for å slette harddisken cache. Du kan også velge å fjerne nedlastingsloggen, slette informasjonskapslene og fjerne eventuelle passord som er lagret på systemet.

1. 3 Klikk på "Slett logg" når du har valgt alle historie du ønsker å slette.

14 Start nettleseren din.