Slik deaktiverer en bærbar skjerm for å bruke en vanlig skjerm

Når du kobler en bærbar PC til en CRT eller LCD-skjerm, har du ett av to alternativer. Du kan enten endre skjermen over til større skjerm eller begge skjermene samtidig, utvide skrivebordet ditt. Du har mange muligheter til å få det du ønsker gjennom datamaskinens visningsegenskaper. Bare sørg for at du koble skjermen riktig og ikke glem strømledningen.

Bruksanvisning

1 Høyreklikk skrivebordet på en plass med ingen ikoner og klikk "Egenskaper", deretter "Innstillinger" hvis du bruker Windows XP. For versjoner over Windows XP, høyreklikk på skrivebordet, klikk på "Tilpass" og deretter "Skjerminnstillinger".

2 Klikk i boksen som representerer din bærbare skjermen på toppen av vinduet og tømme boksen som sier "Dette er min viktigste skjermen."

3 Klikk i boksen som representerer din vanlige skjermen og klikker på boksen som sier "Dette er min viktigste skjermen." Din vanlig monitor viser nå skrivebordet ditt, men du er ikke ferdig ennå.

4 Skyv opp resolusjonen nummer under "Resolution" for å få en bedre definisjon på bildet. Du trenger ikke å holde seg til den bærbare standard oppløsning.