Slik deaktiverer en Internett-filter

Deaktivering filtre som er knyttet til Internet Explorer kan enten forby eller gi tilgang til visse områder, søkeresultater og nettsteder på nettet. Denne Internett-surfing funksjonen er et alternativ som alle har tilgang til, uavhengig av hvilken versjon av utforsking nettleser og operativsystem. Du kan enkelt justere disse innstillingene, med enkle instruksjoner for å tilpasse innstillingene nettleserens til din smak.

Bruksanvisning

Slik deaktiverer en Internett-filter

1 Få tilgang til datamaskinens Kontrollpanel, noe som kan gjøres ved å klikke på "Start" -ikonet på datamaskinens oppgavelinjen nederst på skrivebordet skjermen. "Start" -menyen vil vise en liste over alternativer og programmer du kan få tilgang til i din datamaskin. Finn mappefane som leser, "Control Panel" og klikk på den. Når dialogboksen Panel din Kontroll vises, vil det vise en liste over tiltak mapper og en venstre panel med visningsalternativer.

2 Klikk på "Classic View" i venstre panel for å justere miniatyrikoner. Klikk på "Alternativer for Internett" -ikonet, som vil være den tredje ikonet fra venstre på den andre raden av ikoner. Når dialogboksen Alternativer for Internett vises, klikker du på "Sikkerhet" og klikk på "Custom" boksen, som vil bli plassert i kategorien Sikkerhet. "Security Settings - Internet Zone" dialog skjerm vises med flere alternativer for filtrering og andre forhåndsinnstillinger du kan justere. Bla gjennom listen og justere hver filtreringsalternativ du ønsker å deaktivere ved å trykke på hver, enkelte alternativknappen ved siden av å deaktivere alternativet.

3 Endre alternativet sikkerhetsinnstillinger du på bunnen av "Sikkerhetsinnstillinger - Internett-sone" dialog skjermen. Klikk på drop boksen menyen vil du se på under filtreringsalternativer. Endre denne innstillingen til "Custom", så innstillingene sikkerhetsnivå korrelerer med dine siste filtrering justeringer. Klikk "OK" for å innlemme disse innstillingene til nettleseren. Du vil bli sendt tilbake til den opprinnelige Alternativer for Internett dialog skjermen.

4 Klikk på "Avansert" fanen, som er den siste fanen du vil se på Alternativer for Internett fanemenyen. Bla ned til "Browsing" underemne. Fjern "feilsøking i skript" for å deaktivere funksjonaliteten. Dette vil hjelpe deg å unngå funksjonsproblemer med dine tidligere filtrerings justeringer. Rull ned til bunnen av listen over emner og sjekk den eneste ukontrollert advarsel. Denne boksen skal lese, "Varsle om endring mellom sikker og ikke sikker modus". Denne innstillingen vil også hjelpe deg med å eliminere muligheten for unødvendige problemer.

Hint

  • Hold Internett-sikkerhetsprogramvare suite up-to-date. Hvis du ikke har en sikkerhetsprogramvarepakke, kan du få en. Dette vil gi deg sterke bestemmelser og konsultasjon for å hjelpe deg med å gjøre gode beslutninger i beste interesse for datamaskinen og personlige sikkerhet.
  • Ikke deaktiver brannmuren. Denne innstillingen er en sterk sikkerhetsforanstaltning som alltid vil være fordel med datamaskinen. Det bør alltid være aktivert og up-to-date.