Slik deaktiverer en Linux Touchpad mens du skriver

Slik deaktiverer en Linux Touchpad mens du skriver


Linux-operativsystemer har utviklet seg fra en liten, tekstbasert system som brukes av programmerere og hackere til en fullt funksjonell, grafisk og brukervennlig skrivebordsmiljø. I det siste, var enkle funksjoner utført gjennom en rekke tekstkommandoer, begrense sin brukerbase. Nå utviklere har laget et system som gjør det mulig for en bruker å utføre de samme funksjonene som Windows og Mac OS, men gratis. Hvis du har en touchpad og kjører Ubuntu, den mest populære Linux-distribusjonen som i 2010, kan du deaktivere den mens du skriver i noen få museklikk.

Bruksanvisning

1 Gå til & quot; Applications & quot; og & quot; Tilbehør & quot; og åpne Terminal. Denne kommandoen skallet lar brukeren å konfigurere systemet ved hjelp av tekstbaserte kommandoer.

2 Type & quot; syndaemon -d & quot; inn i Terminal og trykk & quot;. Enter & quot; Dette starter et program for overvåking tastaturet aktivitet og deaktivere touchpad mens tastaturet er aktiv.

3 Type & quot; syndaemon -d -i en & quot; å sette pekeplaten for å stenge for en andre etter typing har opphørt. For å øke tidsintervallet, endre det siste nummeret i kommandoen, dvs. & quot; syndaemon -d -i 3 & quot; for en tre sekunders intervall.