Slik deaktiverer en skjermsparer i Windows XP

Datamaskiner bruker skjermbeskyttere for å bistå i forebygging av noe som kalles "burn in", der et stillestående bilde er permanent "brent inn" på skjermen. Dette pleide å være et stort problem, men de fleste moderne skjermer har fail-safe som forhindrer at dette skjer, slik at skjermspareren er ikke lenger virkelig en nødvendighet.

Bruksanvisning

Fra Start-menyen

1 Klikk på Start-meny-knappen i nedre venstre side av skjermen.

2 Se etter ikonet "Control Panel" på høyre side av Start-menyen, og klikk på ikonet.

3 Se etter ikonet merket "Display" når vinduet Kontrollpanel åpnes og dobbeltklikk på ikonet Skjerm. Dette vil få opp vinduet Egenskaper for skjerm.

4 Se på fanene under den blå tittellinjen merket "Display Properties". Du bør være i stand til å se en markert "Screen Saver". Klikk på skjermsparer kategorien gang. Du skal nå se en liten dataskjerm skjerm.

5 Se etter rullegardinmenyen ved siden av knappene merket "Settings" og "Preview". Klikk på pilen som peker nedover på høyre side av rullegardinmenyen.

6 Se på listen over skjermsparere tilgjengelige. Den første på menyen er merket "(ingen)." Klikk på denne tittelen. Når du har klikket på tittelen, vil "Apply" -knappen i drift.

7 Klikk på Bruk-knappen. Lukk vinduet Egenskaper og Kontrollpanel-vinduet. Du har nå sucessfully deaktivert skjermsparer.

Høyreklikke på musen på skrivebordet

8 Trykk på høyre knapp på musen når skrivebordet er synlig. Dette vil vise en meny.

9 Flytt musen til bunnen av menyen og venstreklikk på ordet "Egenskaper".

10 Fortsett fra trinn 4 er vist i kapittel 1.