Slik deaktiverer en Sony Touchpad

En touchpad er vanlig peke verktøy for enhver bærbar PC eller bærbar datamaskin. Vanligvis, hvis du installerer en mus, touchpad og mus arbeider sammen helt fint. I sjeldne tilfelle at du må deaktivere eller slå av touchpad, disse er fremgangsmåten for å følge. Skiltene er for en Sony laptop, men generelt retninger gjelder for alle bærbare datamaskiner.

Bruksanvisning

1 Lag en kopi av den touchpad-filen bare i tilfelle noe skjer. Finne en fil som heter "apoint.exe" på Sony datamaskin. Kopiere den til et trygt sted. Det er sannsynligvis i "Program Files" -mappen på hovedharddisken, men det kan ikke være hvis datamaskinens konfigurasjon er ikke standardkonfigurasjonen.

2 Gå til "Start" -menyen. Velg "Min datamaskin". Velg "Lokal disk (C :) Drive." Nå kan du velge "Program Files" -mappen for å finne Sony touchpad enhet slik at du kan deaktivere den.

3 Finn "Sony" mappen i "Program Files" -mappen. Åpne den. Nå kan du velge "Setting Utility Series" -mappen.

4 Plukk "VCCPointingDevice" -mappen. Hvis du vet at Sony bærbare pekeenhet har et annet navn, se etter passende navn på denne mappen. En dialogboks med tittelen "Innebygd pekeenhet" åpner.

5 Se etter "Enable" -boksen. Det bør ha en hake i det på dette punktet. Klikk på boksen for å fjerne merket.

6 Klikk på "Ja, jeg er sikker" når du får "Er du sikker?" teksten. Dette bør deaktivere touchpad på din Sony laptop.

7 Start touchpad på din Sony laptop ved å kjøre "apoint.exe" fil. Du bør kjøre det fra sin opprinnelige plassering, men i tilfelle det blir ødelagt, har du en backup-fil du kan bruke fra trinn 1.