Slik deaktiverer Firefox-oppdateringer

Firefox pop-ups som automatisk varsler brukerne om nye Firefox bygger kan være irriterende - spesielt hvis du skal konsentrere seg om å surfe på Internett når det skjer. Heldigvis er det en måte å deaktivere Firefox oppdateringer slik at du kan velge når du skal oppdatere. Les videre for å lære hvordan du deaktiverer Firefox oppdateringer.

Bruksanvisning

1 Logg inn på en administratorkonto eller den kontoen som ble brukt til å installere Firefox.

2 Åpne et nettleservindu Firefox.

3 Finn menyen i nettleseren. Velg "Verktøy" og "Alternativer" og vente på pop-up vindu skal vises. Velg "Avansert" og "Update".

4 Finn den delen av "Update" -delen der det står "se etter oppdateringer automatisk til ..." og fjern haken "Firefox". Du har også valget mellom å fjerne merkingen "Installerte Add-ons" og "søkemotorer." Hvis du bestemmer deg for å fjerne merkingen de to andre, Add-ons og søkemotorer vil ikke bli sjekket for oppdateringer, heller.

5 Kontroller at "Når oppdateringer for Firefox blir funnet ..." -delen gråtoner. En grå delen betyr at delen er ikke lenger relevant, og at oppdateringene vil ikke lenger bli kontrollert.

6 Klikk "OK" og nyte en oppdatering fritt Firefox web-surfing erfaring.

7 Velg "Help" og "Søk etter oppdateringer" i Firefox meny eller gå til Firefox offisielle hjemmeside regelmessig for å se etter nye oppdateringer. Firefox skal alltid være oppdatert til den nyeste bygge slik at sikkerhetsfunksjoner er installert og du og din personlige informasjon forblir beskyttet når du er på Internett.

Hint

  • Klikk på "Vis Update History" for å få en idé om hvordan jevnlig oppdateringer blir frigitt. Gjennomsnittlig oppdaterings datoer. Du bør se etter oppdateringer rundt den gjennomsnittlige tiden for å sikre at du har den nyeste Firefox bygge.
  • Holde oppdateringer aktivert beskytter deg mot Internett-trusler. Deaktiver Firefox oppdateringer bare hvis du har tenkt å gjøre vanlige manuelle oppdateringer til nettleseren Firefox.