Slik deaktiverer Internet Explorer Add-Ons i Windows 7

Slik deaktiverer Internet Explorer Add-Ons i Windows 7


Det er lett å begynne å hope tilleggene på verktøylinjen i Internet Explorer. Du kan legge til søkemotor add-ons, vær add-ons, sport add-ons, aksjemarkedet add-ons, helse add-ons og mange andre. Du vil velge å installere noen av disse tilleggene, men noen nettsteder vil installere Internet Explorer add-ons på din datamaskin uten din viten. Alle tillegg har potensial til å bremse ned Internet Explorer leseopplevelsen. Det er alltid en god idé å gå gjennom listen over tilleggsprogrammer og deaktivere alle tilleggsprogrammer som du enten ikke har installert eller som du ikke lenger bruker på en jevnlig basis.

Bruksanvisning

Midlertidig deaktivere Internet Explorer 7 og 8 Add-Ons

1 Åpne Internet Explorer, og klikk deretter på "Start" -knappen i nedre venstre hjørne av skjermen.

2 Klikk på "Alle programmer" i Start-menyen.

3 Klikk på "Tilbehør" og deretter "System Tools."

4 Klikk "Internet Explorer (ingen tillegg)." Add-ons vil bli deaktivert i din nåværende Internet Explorer leseøkt og i den økten. Internet Explorer Add-ons vil bli aktivert i alle Internet Explorer-økter du åpner utenfor gjeldende surfeøkt.

Permanent Deaktiver Internet Explorer 8 Add-Ons

5 Åpne et nytt Internet Explorer-økt.

6 Klikk "Verktøy" i verktøylinjen i Internet Explorer.

7 Klikk på «Administrer tillegg."

8 Klikk "All add-ons" som vises under "Show".

9 Velg add-on som du ønsker å deaktivere permanent. Når du har gjort ditt valg, klikker du på "Disable". Gjenta denne prosessen til du har deaktivert alt av tilleggsprogrammer som du ønsker å deaktivere permanent. Klikk på "Close" når du er ferdig med å fjerne add-ons.

Permanent Deaktiver Internet Explorer 7 Add-Ons

10 Klikk på "Start" -ikonet i nedre venstre hjørne av skjermen.

11 Klikk "Internet Explorer."

12 Klikk på "Tools". Hold musepekeren over "Administrer tillegg" og deretter "Aktiver eller deaktiver tillegg."

1. 3 Klikk "Add-ons som har blitt brukt av Internet Explorer" under "Show" -delen.

14 Velg add-on som du ikke lenger vil skal vises i din versjon av Internet Explorer. Klikk "Deaktiver." Gjenta denne prosessen til du har deaktivert alt av tilleggsprogrammer som du ønsker å deaktivere permanent. Klikk "OK" når du er ferdig med å fjerne add-ons.

Hint

  • Hvis du tror en add-on er bremse ned din Internett-surfing erfaring, midlertidig deaktivere alle dine tilleggsprogrammer etter åpning opp et nytt nettleserøkten. Gjenoppta nettleseren din sesjon for å se om deaktivering tilleggene hadde en innvirkning på din økt. Hvis deaktivering tilleggene forbedret nettopplevelse eksperiment ved å permanent deaktivere ulike tilleggsprogrammer for å se hvilke add-ons er bremse ned nettleseren Internet Explorer.
  • Du kan alltid aktivere add-ons som du deaktiverer på et senere tidspunkt hvis du bestemmer deg for tillegget tilbake i din versjon av Internet Explorer.