Slik deaktiverer Internet Explorer som standard nettleser på XP Home Edition

Internet Explorer er standard nettleser installert på Windows XP Home Edition operativsystem. I likhet med andre nettlesere, det kan du søke etter flere typer på innhold på Internett. Du er imidlertid ikke begrenset til denne nettleseren, og du kan bruke andre når som helst. Du kan deaktivere Internet Explorer som standard nettleser og tilordne standard status til en annen nettleser (f.eks Safari, Google Chrome) du foretrekker å bruke.

Bruksanvisning

1 Last ned og installere en annen nettleser på datamaskinen din før du fortsetter å deaktivere Internet Explorer fra å være standard nettleser. Du kan velge mellom en rekke nettlesere som Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari og mer. De er alle gratis.

2 Klikk på "Start" -knappen i Windows når du har lastet ned og installert nettleseren du ønsker, og klikk på "Control Panel".

3 Dobbeltklikk på "Legg til eller fjern programmer" for å åpne programmer vinduet. Programmene vinduet inneholder en liste eller programmer og programmer som er installert på datamaskinen.

4 Klikk på "Angi programtilgang og standardinnstillinger" på venstre panel og klikk på "Custom" radio knappen "på høyre panel. En liste over installerte nettlesere og andre komponenter vises.

5 Klikk på alternativknappen på nettleseren du vil bruke som standard nettleser under "Velg en standard nettleser." Fjern haken fra "Aktiver tilgang til dette programmet" boksen ligger ved Internet Explorer hvis du vil deaktivere den helt.

6 Klikk "OK" for å lagre endringene og lukke programmer vinduet. Internet Explorer er ikke lenger standardnettleseren.