Slik deaktiverer Min brannmur og antivirus

Mange datamaskiner har en brannmur som er forhåndsinstallert på dem som hindrer andre mennesker får tilgang til det uten din viten. Antivirus programvare brukes til å hindre virus og ormer fra å angripe og ødelegge dine filer og generelle ytelsen til datamaskinen din. Brannmurer kan noen ganger blokkere tilgangen til nettsteder og programmer som du kan prøve å bruke, og kan slås av. Antivirusprogrammet kan også være deaktivert, men slå den av kan gjøre datamaskinen sårbar for ormer og virus.

Bruksanvisning

Slik deaktiverer Min brannmur og antivirus

1 Klikk på "Start" -knappen nederst i venstre hjørne av oppgavelinjen i Windows. Dette vil åpne Start-menyen.

2 Velg "Control Panel" ikonet, som vanligvis er plassert på høyre side av Start-menyen.

3 Velg "Network and Internet Connections." Ikonet ser inneholder to dataskjermer og en globus.

4 Klikk på "Windows Firewall" og et nytt vindu skal åpne opp. Under kategorien "Generelt" klikk "Av" for å deaktivere brannmur og trykk "Ok".

5 Åpne antivirusprogramvaren. Det er vanligvis et ikon for det i "Start" -menyen. Hvis datamaskinen kjører Norton Antivirus, bør det være et ikon for programvaren i nedre høyre hjørne på verktøylinjen, ved siden av klokken.

6 Velg "Status og innstillinger" alternativet.

7 Klikk på "Sikkerhet" og deretter "Av" for å deaktivere antivirusprogramvare.

8 Åpne datamaskinens Oppgavebehandling ved å trykke "Ctrl", "Alt" og "Delete" knappene samtidig. Når vinduet åpnes, kan du se alle programmene som kjører på datamaskinen under "Prosesser" -kategorien.

9 Søk etter navnet på antivirus programvare som kjører på datamaskinen. Norton og McAfee er to vanlige typer antivirusprogramvare.

10 Marker navnet på antivirus program, og velg deretter "Avslutt prosess" for å deaktivere antivirusprogrammet manuelt.