Slik deaktiverer On-Access Virus Kontroll Program

McAfees Virus Scan programvare leveres med en innebygd sikkerhetsmekanisme som kalles "On-Access." Denne funksjonen proaktivt arbeider for å hindre brukere og programvare fra å deaktivere antivirus slik at de kan fjern installere skadelig programvare på en målmaskinen. Dessverre, Access On-har en tendens til å svekke installasjon eller endring av programfiler selv for legitime formål, og noen ganger må deaktiveres for å fortsette.

Bruksanvisning

1 Høyreklikk McAfee VShield ikonet i systemstatusfeltet. Systemstatusfeltet ligger på oppgavelinjen i Windows, helt til høyre. Velg "Virus Scan Console."

2 Høyreklikk på "Access Protection" og trykke "Egenskaper" for å laste On-Access-innstillingsvinduet.

3 Klikk i boksen for å un-sjekk "Forhindre McAfee-tjenestene blir stoppet." Så lenge denne boksen er igjen un-sjekket, On-Access ikke vil forsøke å hindre prosesser på systemet ditt.

4 Klikk "OK" for å fullføre endringene. Nå kan du aktivere og deaktivere On-Access direkte fra systemet prøve ved å høyreklikke på VShield ikonet og velge enten "Deaktiver On-Access Scan" eller "Aktiver On-Access Scan", avhengig av hvilket alternativ som er aktiv.

Hint

  • On-Access er laget for å hjelpe deg med å beskytte datamaskinen mot skadelige filer. Hvis du finner ut at det er i konflikt med en viktig prosess, deaktivere den mens du sortere ut problemet, men sørg for å slå den på igjen når du er ferdig.
  • Forsøk aldri å modifisere virusbeskyttelse på datamaskiner som ikke tilhører deg (på jobb eller et bibliotek, for eksempel). Disse sikkerhets mekanikere er på plass for en grunn, og beskytter ikke bare datamaskinen du bruker, men hele bedriftens nettverk.