Slik deaktiverer Security på en trådløs tilkobling

Trådløse nettverk er skapt gjennom de signaler kringkastet av en trådløs ruter eller tilgangspunkt. Trådløse nettverk Følgende ulike revisjoner av IEEE 802.11-standarden er i stand til å bruke forskjellige sikkerhetsmetoder, slik som WEP og WPA-kryptering. Trådløs kryptering brukes til å holde et trådløst nettverk privat og utilgjengelig for de som ikke kjenner passordet. Dette kan ikke være en ønskelig situasjon, slik tilfellet er for åpne offentlige trådløse hotspots. Du kan deaktivere sikkerheten på en trådløs tilkobling ved å logge inn på ruteren eller tilgangspunktet administrative grensesnittet.

Bruksanvisning

1 Åpne en nettleser, og skriv ruteren eller tilgangspunktets IP-adresse i adressefeltet. For eksempel "192.168.1.1" uten anførselstegn. Se i bruksanvisningen for detaljer.

2 Skriv inn brukernavn og passord. Vanlige kombinasjoner er et tomt brukernavn og "admin" som passord, og "admin" som brukernavn og "passord" som passord. Se i bruksanvisningen for detaljer.

3 Klikk på "Wireless" link. Noen enheter har en "Security" sub-link.

4 Klikk "Deaktiver", deretter "Apply" eller "Lagre". Eventuelle tilkoblede trådløse enheter må koble fra, og deretter koble til å bruke de nye innstillingene.