Slik deaktiverer skjermspareren for en Terminal Server

Terminal Services er en fjernkontroll som er installert på Windows 2000 og Windows 2003 server operativsystemer. Terminal Services kan administratorer fjernstyre servere, slik at de ikke trenger å lokalt endre innstillingene på serverens plassering. Skjermsparere forsinke Terminal Server-tilkobling. Slik deaktiverer en skjermsparer på Terminal Server, må du deaktivere den i serverens lokale sikkerhetspolitikk.

Bruksanvisning

1 Klikk på Windows "Start" -knappen på Terminal Server. Klikk "Kjør" for å åpne ledetekstboksen. Skriv "gpedit.msc" og trykk "Enter" for å åpne Policy Editor.

2 Dobbeltklikk på "User Configuration" -ikonet på venstre panel. En liste over utvidede politiske mapper vises. Dobbeltklikk på "Administrative maler" og deretter "Control Panel" og deretter "Display". Flere skrivebordsinnstillinger vises i sentrum detaljvinduet.

3 Dobbeltklikk på "Screen Savers». Velg "Disable", deretter "OK" for å lagre innstillingene. Denne policyen deaktiverer skjermspareren på Terminal Server.

4 Klikk på Windows "Start" -knappen og velg "Kjør". Skriv "gpupdate / force" for å oppdatere den nye politikken. Hvis du ikke kjører denne kommandoen, må du starte datamaskinen på nytt for å oppdatere den nye politikken.