Slik deaktiverer søkelinjen i Internet Explorer 7

Microsoft Internet Explorer 7 har en "Søk" bar som ligger ved siden av adresselinjen. Dette søkefeltet gir rask tilgang til din foretrukne søkemotor ved å sende søket direkte til nettstedet, slik at du omgå tilgang til søkeleverandøren hjemmeside. Denne funksjonen tar opp plass i nettleseren din skjerm, og kan ofte gå ubrukt eller har funksjonaliteten erstattes av andre verktøylinjer. Du kan deaktivere den innebygde søkefeltet på alle versjoner av Windows ved å sette riktig registernøkkel på datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Trykk på Windows-knappen ned på tastaturet, og hold den. Dette er nøkkelen som har Windows-logoen på den og ligger på nedre venstre side av tastaturet på alt knappen ved siden av.

2 Hold Windows-knappen nede og trykk "R" for å åpne dialogboksen Kjør.

3 Skriv inn "regedit" og klikk "OK". Dette vil åpne Windows Registerredigering.

4 Trykk på ikonet "+" som ligger ved siden av "HKEY_CURRENT_USER" -tasten på venstre ruten i Registerredigering vinduet.

5 Utvid "Software", deretter utvider "Policies", deretter utvider "Microsoft" funnet under "HKEY_CURRENT_USER" gren.

6 Se under "Microsoft" -tasten og se om en undernøkkel som kalles "Internet Explorer" eksisterer. Hvis den ikke gjør det, skaper det. Høyreklikk på "Microsoft" og deretter "Ny", etterfulgt av "Key". Skriv "Internet Explorer" og trykk "Enter" for å lagre endringene.

7 Høyreklikk på "Internet Explorer" -tasten og klikk "New" og deretter "Key" og skriv "InfoDelivery" for å merke den nye nøkkelen. Trykk "Enter" for å lage den.

8 Høyreklikk på "InfoDelivery" og lage en ny nøkkel. Merk denne tasten "Restriksjoner" og trykk "Enter".

9 Høyreklikk "restriksjoner" og klikk "New" og deretter "DWORD verdi". Skriv inn etiketten "NoSearchBox" og trykk "Enter".

10 Dobbeltklikk på "NoSearchBox" og input "en" som sin verdi. Trykk "Enter" for å lagre endringene.

11 Trykk "Alt" og deretter "F4" for å avslutte Registerredigering.

12 Start Internet Explorer. Søkefeltet vises ikke lenger.

Hint

  • Innstilling av verdien av nøkkelen til "0" vil aktivere søkefeltet.