Slik deaktiverer Touch Pad på Dell Mouse

En touchpad under tastaturet er den vanligste metoden for å styre musepekeren på bærbare datamaskiner. Men denne metoden ikke fungerer for alle. Noen brukere tilfeldigvis bump touchpad mens du skriver, og andre foretrekker å bruke en ekstern mus. Hvis du heller ikke bruke Synaptics touchpad på Dell laptop, deaktivere den fra kontrollpanelet for å hindre den fra å komme i veien.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen, og klikk deretter på "Control Panel".

2 Dobbeltklikk på "Mouse". Hvis du ikke ser dette ikonet, klikk på "Bytt til klassisk visning" hvis du bruker Windows XP, "Classic View" hvis du bruker Windows Vista eller "etter: Små ikoner" hvis du bruker Windows 7. "Mouse Properties "vinduet vises.

3 Klikk på "Devices" -kategorien.

4 Kryss av i alternativknappen "Disable" under "TouchPad." Dersom det er ønskelig, plassere en sjekk i alternativknappen "Disable" under "styreputeknapper" også.

5 Klikk "OK" for å lagre innstillingene.

Hint

  • Hvis du bare ønsker å deaktivere touchpad på Dell laptop når en ekstern mus er tilkoblet, la begge alternativknappene i kategorien "Enheter" satt til "Enable" og plassere en sjekk i boksen merket "Disable TouchPad / Stick når en USB-pekeenhet er til stede. "
  • Trinnene i denne artikkelen kan også brukes for å løse et problem som fører til rull delen på kanten av en Dell touchpad slutter å virke etter å ha vist Flash-video fra en nettside som YouTube. Re-aktivere touchpad etter deaktivere den for å gjenvinne touchpad kanten rulling.