Slik deaktiverer veiviseren fotoutskrift i XP

Slik deaktiverer veiviseren fotoutskrift i XP


Slik skriver du ut bilder Microsoft lagt en fotoutskrift veiviseren til Windows XP-operativsystemet. Selv om det er ment å hjelpe deg å skrive ut de bildene du ønsker på størrelser og mengden du trenger, er det en forstyrrelse når du bare prøver å skrive ut som den er. Windows XP har noe brukergrensesnitt alternativet for å tillate brukeren å slå utskriftsveiviseren på og av; derfor det eneste alternativet for å slå den av er å få tilgang til registeret.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen. Oppført i denne menyen finner du "Kjør" eller "Run as ..." alternativet. Dette vil gi deg direkte tilgang til å kjøre en .exe eller en annen fil uten å måtte søke ut filen på datamaskinen.

2 Klikk "Kjør som ..." og en sort kommando boks vil vises. Type "regsvr32 / u shimgvw.dll" uten anførselstegn og inkludert mellomrom. Trykk enter." Du kan få en pop-up som forteller deg at prosessen har blitt slått av.

3 Åpne et bilde og prøver å skrive ut. Veiviseren Windows XP bør ikke dukke opp. Når du vil slå veiviseren igjen, gjenta prosessen, men i stedet for å skrive "regsvr32 / u shimgvw.dll," type "regsvr32 shimgvw.dll."