Slik eksporterer en Mac-adresseboken til tekst

Mac Address Book er personlig kontakt manager designet av Apple for operativsystemet OS X. Adresseboken, som standard, kan bare opprette vCard eksport av enkeltkontakter eller adressebok arkiver. Med tredjeparts programvare kan du eksportere adresseboken til tekstfiler. Tekstfil databaser som CSV arkiver kan tolkes av en rekke programmer. Med tekstbaserte databaser kan du importere Mac-adresseboken i et bredere utvalg av programvare.

Bruksanvisning

Adressebok til CSV Eksportør (Freeware)

1 Last ned adressebok til CSV Eksportør (se Ressurser). Dobbeltklikk på den nedlastede DMG, drar deretter "AddressBook2CSV eksportør" filen til "Programmer" -mappen.

2 Klikk på "Programmer" og deretter "AddressBook2CSV Exporter".

3 Klikk "Export", så en plassering for den eksporterte CSV-fil. Klikk "Lagre" for å eksportere filen. Kommadelte Value (CSV) filer er tekstdatabaser med felt som "Navn", "Telefon", etc, atskilt med komma.

Adressebok Eksportør (Freeware)

4 Last ned adressebok Eksportør (se Ressurser). Dobbeltklikk på den nedlastede DMG, og dra programikonet inn i "Programmer" -mappen.

5 Klikk på "Programmer", og deretter "Adressebok Eksportør" for å starte programmet.

6 Klikk "Export med dagens feltinnstillinger" hvis du vil ha en rett kopi av adresseboken. Eller klikk "Export bruker malen" og velger et alternativ som "Outlook" fra rullegardinmenyen.

7 Klikk "Export Address Book", en plassering og klikk "Lagre".

Export Address Book (Shareware)

8 Last Export Address Book (se Ressurser).

9 Dobbeltklikk på den nedlastede zip-filen for å pakke den til sin nåværende plassering. Åpne den eksporterte mappen, og dobbeltklikk deretter enten "For Tiger og Leopard" eller "For Snow Leopard", avhengig av operativsystemet. Dobbeltklikk på "Export Address Book" for å starte programmet.

10 Klikk på "+" -ikonet i "Adressebok elementer, og velg alle kontaktene du vil eksportere, og dra dem inn i" Adressebok Items "-liste.

11 Klikk på "+" -ikonet i "avtrykk", velg deretter de delene av kontakten du vil legge til, for eksempel "fornavn", "Etternavn", "Telefon", osv Gjenta prosessen til du har all informasjon klar til å eksportere.

12 Klikk "Export", og deretter en plassering for tekstfilen. Klikk "Lagre" og adresseboken vil bli eksportert til en tekstfil.