Slik eksporterer et prosjekt til PowerPoint

PowerPoint, Microsoft Office Suite-programmet brukes til å kompilere elektroniske presentasjoner, kan betraktes som rett og slett en lysbildefremvisning verktøy, men programvaren håndterer mye mer enn bare punkter på en skjerm. PowerPoint innsetting funksjonen kan bare om noen type prosjekt som skal eksporteres direkte på skinnene, snu presentasjoner til multimedie innsats eller bare holde alle på prosjektet filer sammen som én.

Bruksanvisning

1 Lagre prosjektet til en plassering på datamaskinen, for eksempel på skrivebordet.

2 Åpne PowerPoint. For å legge prosjektet inn i en eksisterende PowerPoint-presentasjonen, klikker du på "File" fanen, klikk "Åpne", bla til presentasjon og dobbeltklikk på den.

3 Legg et nytt lysbilde i presentasjonen ved å klikke på en sklie på lysbildet dekk i den venstre kolonnen på skjermen og trykke på "Enter" -tasten. Ellers kan du bla til lysbilde å motta prosjektet.

4 Klikk på "Sett inn" øverst på skjermen.

5 Legg en grafikk prosjektet til PowerPoint ved å klikke på "Picture" -knappen på båndet / verktøylinje rett under kategorien, blar til bildet og dobbeltklikke på den.

6 Legg et regneark prosjekt til lysbildet ved å klikke på "objekt" -knappen på verktøylinjen / bånd. Klikk "Opprett fra fil," bla i regnearket, dobbeltklikker du den og klikker på "OK" -knappen på "Sett inn objekt" vinduet.

7 Legg et filmprosjekt til lysbildet ved å klikke på "Video" -knappen på båndet / verktøylinje. Velg "Video fra fil." Bla til og dobbeltklikk på filmen for å legge til. En svart rektangel legges til raset, med film Spill-kontrollene under.

8 Klikk på "File" fanen, velg "Lagre som" endre navn på presentasjonen og lagre den på datamaskinen.