Slik eksporterer QuickTime til YouTube

Prosessen med å eksportere QuickTime videoer og laste dem opp til YouTube, avhenger av om du kjører en PC eller Mac datamaskin og hva QuickTime-versjon du eier. For eksempel kan Mac OS X-brukere eksportere og laste opp videoer i en optimalisert format på bare et par skritt ved hjelp av QuickTime X, som kommer ferdig installert på ditt operativsystem. QuickTime 7 for PC-brukere må oppgradere sine QuickTime 7 spillere med Apples QuickTime Pro komponent, som fra juni 2011 koster $ 29,99, før du eksporterer sine videoer i en YouTube-vennlig format og laste dem opp på nettet.

Bruksanvisning

Optimalisert Eksportere Med QuickTime 7 Pro

1 Besøk Apple.com/quicktime/extending og klikk på "Kjøp QuickTime 7 Pro" -ikonet for enten PC eller Mac. Trykk på "Kjøp nå" -knappen på høyre side av skjermen, og følg instruksjonene på skjermen kjøps instruksjoner.

2 Marker den 20-sifrede koden på "Takk" skjerm etter å kjøpe QuickTime 7 Pro. Høyreklikk og velg "Kopier". Start QuickTime 7 Player på datamaskinen, og klikk "Rediger" fanen. Velg "Påmelding" -knappen og lim inn QuickTime 7 Pro-koden inn registreringsfeltet. Fyll ut resten av skjemaet og klikk "OK" for å fullføre oppgraderingen.

3 Start QuickTime 7 og åpne filmfilen. Klikk på "File" og velg "Export". Gi filen et navn og velge en mappe eller plassering på datamaskinen for å lagre eksportere til.

4 Klikk på "Export" drop-down boksen og velg «Film til QuickTime-film." Trykk på "Options" -knappen til høyre for å gå inn i Filminnstillinger. Kontroller at lyd, video og forberede Internet Streaming knappene er aktivert (sistnevnte bør settes til "Fast Start" ved hjelp av rullegardin følger med).

5 Klikk på "Settings" -fanen Video. Trykk på "Compression Type" drop-down boksen og velg "H.264". Sett videoens bildefrekvens til "30 fps" og din Data Rate til "Automatic". Trykk "OK" for å gå tilbake til Filminnstillinger.

6 Klikk på Sound "Settings" -knappen. Velg "AAC" fra Format drop-down boksen øverst på skjermen, og trykk "OK" to ganger for å gå tilbake til hoved Export skjermen. Klikk "Lagre" for å starte konverteringen.

Opplasting til YouTube

7 Logg deg på YouTube-brukerkontoen, og klikk på "Last opp" -knappen øverst på skjermen.

8 Klikk på "Last opp video" -knappen for å bla gjennom datamaskinen for den eksporterte videoen. Marker ikonet og klikk "Åpne".

9 Gi informasjon om videoen, som tittel, beskrivelse, koder og annen informasjon du vil mens videoopplastingene. Klikk på "Lagre endringer" -knappen.

QuickTime X til YouTube (Mac OS X)

10 Finn videofilen på datamaskinen. Høyreklikk på ikonet, holder markøren over "Åpne med" pilen og velg "QuickTime Player".

11 Klikk på fanen Del på toppen av skjermen og velg "YouTube".

12 Skriv inn YouTube-brukernavn og passord og klikk "Logg inn". QuickTime X Player vil automatisk begynne å konvertere videoen til den optimaliserte YouTube format og laster den opp til din konto.

Hint

  • De QuickTime 7 Pro-innstillingene er basert på YouTubes tips for å optimalisere kvaliteten på videoen.
  • H.264-komprimering gir best kvalitet med størrelsen laveste fil for QuickTime video.
  • YouTube-videoer må være under femten minutter i lengde.