Slik endrer båndet på en Zebra Skriver

Slik endrer båndet på en Zebra Skriver


Zebra skrivere er en linje av spesial termiske skrivere inkludert strekkode, mobile strekkoder, RFID, kiosk og kort modeller. I motsetning til tradisjonelle skrivere, Zebra skrivere skrive ut med et bånd i stedet for en blekk / tonerkassett. Zebra bånd er tilgjengelige i voks, voks / harpiks og harpiks modeller. Wax bånd er ideelle for standard utskrift på papir materiale. Voks / harpiks bånd er svært holdbar mot slitasje av kjemikalier på papir. Resin bånd gir overlegen holdbarhet mot kjemikalier og varme på syntetisk. Zebra skrivere er utstyrt med Zebra patenterte Load-N-Go-funksjonen. Med denne funksjonen, endre båndet er delvis automatisert og tar under to minutter. Endre båndet er en tilsvarende prosess for de fleste Zebra modeller.

Bruksanvisning

1 Slå på skriveren før du endrer båndet. Dette gjør at båndet skal synkroniseres riktig. Åpne lokket og skyv den blå utløser pil frem. Utgivelsen pilen ligger over skriverhodet. Skrivehodet vogn huser utskrifts spoler.

2 Løft opp skriverhodet (den blå pilen utgivelsen er knyttet til det) og fjerne det brukte båndet ved å trekke den mot deg.

3 Hold båndet spolen i høyre hånd med den hvite enden vendt mot skriveren. I venstre hånd, hold den tomme spolen. La den blå tape på det nye båndet spolen.

4 Plasser båndet på spindelen som ligger direkte under skriverhodet, og plassere den tomme spolen på opprullingsspindelen til venstre for vogn (dette er den mindre spindel). Spindlene er kjegleformede sylindre som passer pent inn båndspolen.

5 Trykk ned på skriverhodet til den klikker på plass. Skriveren vil automatisk justere båndet. Etter 20 sekunder, vil LCD-skjermen vise "Ready".

Hint

  • Ikke berør elektriske komponenter på skriveren vogn. Dette kan føre til skade.