Slik får du tilgang til Internett med laptop trådløst kort og Wi-Fi-Spots

Slik får du tilgang til Internett med laptop trådløst kort og Wi-Fi-Spots


De fleste bærbare datamaskiner nå er utstyrt med innebygde trådløse nettverkskort, som lar deg koble til Internett ved hjelp av Wi-Fi hotspots. Wi-Fi hotspots er offentlige steder, for eksempel biblioteker eller kaffebarer, som gir fri tilgang til Internett for sine gjester. Hvis du aldri har forsøkt å koble til Internett ved hjelp av en Wi-Fi hotspot, eller med din bærbare trådløse nettverkskortet, ikke bekymre deg. Dette innebygd enhet for tilgang til Internett har blitt designet slik at alle brukere kan koble seg på alle offentlige steder som tilbyr Wi-Fi.

Bruksanvisning

1 Ta med den bærbare datamaskinen til et sted som er kjent for å ha en Wi-Fi-hotspot. Ofte biblioteker og kaffebarer som tilbyr slike tjenester gratis til sine besøkende.

2 Aktiver den bærbare trådløse nettverkskortet ved å slå den på med knappen på skjermen. Vanligvis er denne knappen på forsiden eller siden av bærbare casing. Når den er aktivert, vil du mest sannsynlig se en LED lys indikator.

3 Gå til "Start", klikk på "Koble til". Dette bringer opp "Koble til et nettverk" skjerm.

4 Velg et Wi-Fi-tilgangspunkt som er merket som "Usikret" ved å dobbeltklikke på den. Noen ganger, vil navnet på nettverket falle sammen med navnet på stedet som tilbyr Wi-Fi service. Det bør ta mindre enn et minutt å full koble til Internett etter å ha fullført dette trinnet.