Slik får du tilgang til Internett uten en telefonlinje

Internett kan brukes til vanlige aktiviteter som å se streaming filmer, lytte til musikk, og videokonferanser. En av de vanligste måtene å få tilgang til Internett på er å bruke en tradisjonell telefonlinje med en ekstern tilkobling. Hvis du ikke har en tradisjonell telefonlinje finnes det andre måter å få online. Med noen enkle forslag, vil du snart lære å få tilgang til Internett uten en telefonlinje.

Bruksanvisning

1 Ta en beslutning om hva slags Internett-tilkobling du ønsker å ha. Du vil fortsatt kunne velge en høyhastighets Internett-tilkobling som ikke krever en vanlig telefonlinje. Avhengig av hvor du befinner deg, vil du være i stand til å abonnere på en kabel Internett plan. I områder som ikke har denne type tjeneste er tilgjengelig, kan du også få en satellitt Internett-tjenesten.

2 Kontakt din lokale kabelleverandør og spør om de tilgjengelige høyhastighets Internett-planer for ditt område. En kabel representant vil gi deg råd om fart og funksjoner av flere planer. Hvis du heller vil se alle tjenestene og funksjonene til disse Internett planene før en beslutning, bør du vurdere å gå til leverandørens hjemmeside. Noen eksempler på kabel Internett-leverandører er Comcast, charter og Cox.

3 Bruk eksisterende Internett-tilkobling av en venn eller familiemedlem til å utføre en online-søk. Besøk hjemmesidene til satellitt Internett-leverandører, for eksempel Wildblue, HughesNet og Earthlink Cable Internett. Sammenligne de ulike høyhastighets Internett-leverandører i henhold til deres priser, hastighet og andre funksjoner. Lag en liste over de tingene som betyr mest for deg og velge en høyhastighets Internett-leverandør som passer dine behov.

4 Bruk en gratis WiFi Internett-tilkobling på en tilgjengelig hotspot. Hvis du bruker en mobil enhet eller bærbar datamaskin med innebygd WiFi-funksjonen, vil du kunne få tilgang til Internett på en rekke steder. Mange kaffebarer, flyplasser, offentlige biblioteker og hoteller tilbyr gratis eller betalt tilgang til en høyhastighets Internett-tilkobling via WiFi.

5 Kjøp en WiFi abonnementstjeneste gjennom din mobiloperatør. For en bestemt avgift, en serviceavtale og en kompatibel Internett plan, vil du ha muligheten til å surfe på nettet og utføre mange av dine vanlige online oppgaver. Kjøp en WiFi mobile PC-kort fra mobiloperatøren og sette det inn i den bærbare datamaskinen. Avhengig av dekningsområdet, vil du ha tilgang til Internett på farten og i ditt hjem når du trenger det.

Hint

  • Alltid sammenligne prisingen av flere høyhastighets Internett-tjenester før du tar en endelig decision.Speak til familiemedlemmer og venner om deres nåværende høyhastighets Internett-tilkobling for å få nyttige forslag.