Slik feilsøker Canon MF5550

Kanon er kjent for å lage kameraer, men det frembringer også en linje av skrivere. Canon MF5550 er en modell av skriver som kan kobles til datamaskinen for å tillate brukere å skrive ut dokumenter og bilder. Du kan også bruke denne skriveren til å lage kopier av dokumenter eller skanne elementer inn i datamaskinen for redigering eller lagring. Denne skriveren er som alle andre elektroniske enheter, og du kan noen ganger ha problemer. Du kan følge noen feilsøkingstrinn for å løse disse problemene hvis de dukker opp.

Bruksanvisning

1 Sjekk LCD-skjermen på forsiden av MF5550 for en feilmelding hvis skriveren ikke fungerer som den skal. Du kan finne ut hva problemet er og hvordan du skal gå om å fikse det på grunnlag av disse meldingene.

2 Åpne frontdekselet på enheten og lukker den for å nullstille systemet hvis du ser "Sjekk Printer" feilmelding. Hvis meldingen vises på nytt, koble fra skriveren og koble den tilbake i. Hvis du ser meldingen igjen, kan du ha en maskinvarefeil og må kontakte Canon.

3 Dra nedover på automatisk dokumentmater - den øverste delen av skriveren der du mate papiret for kopiering eller skanning - for å åpne den hvis du ser feilmeldingen "Clear ADF." Denne meldingen kan bety at det er en jam i ADF, så se på innsiden og forsiktig ta tak og trekke ut noe papir inne.

4 Juster papirstørrelse i menyen ved å trykke på "Meny" -knappen og deretter bruke piltastene til å navigere til "Paper Size" hvis du ser feilmeldingen "Feil papirstørrelse." Dette betyr at papiret i skriveren ikke samsvarer med størrelse. Endre innstillingen for å matche papiret, og åpne og lukke frontdekselet for å tilbakestille skriveren.

5 Trekk i håndtaket på papirskuffen for å åpne den hvis du ser meldingen "Forsyning Rec Paper Tray". Dette betyr at skriveren er tom for papir. Sett inn en bunke med printer papir, og pass på å flytte førerne på sidene til kantene av bunken. Skyv papirskuffen lukket.

6 Åpne frontdekselet hvis du ser meldingen "Toner Supply Low" indikerer at du er lite eller tomt for toner. Ta tak i tonerkassetten, og dra den rett ut for å fjerne den. Rist den frem og tilbake et par ganger, og erstatte det. Hvis du ser feilmeldingen igjen, du er tom for blekk. Ta ut patronen og erstatte den med en ny.