Slik feilsøker EAW Map Editor

Slik feilsøker EAW Map Editor


"Empire at War» er et spill produsert av Lucasarts, som en spin-off av det lukrative Star Wars-serien. Den lar deg ta kontroll over din egen skvadron soldater og lansere militære kampanjer på en rekke slagmarker. Likevel, når du har konkurrert i alle slagmarkene, nyheten kan raskt slites av - noe som betyr at map editor kan være et verktøy for å holde spillet friskt, forutsatt at det fungerer.

Bruksanvisning

1 Last redaktøren fra en offisiell Lucasarts nettside eller en anerkjent tredjeparts nettsted, ellers problemene du lider kan skyldes en ødelagt fil.

2 Re-installere programmet for å løse eventuelle problemer som ble forårsaket under den forrige installasjonen. Ofte problemer med programmer er forårsaket på grunn av korrupsjon i løpet av installasjonene. Start maskinen på nytt før du prøver å bruke programmet på nytt.

3 Sørg for din versjon av "Empire at War" er kompatibel med denne program. Bare "Empire på War" som kommer med "gullpakke» - som inneholder "Empire på War" og "Forces of Corruption» - vil jobbe med redaktøren. Det betyr at hvis du har kjøpt spillet som en del av "Best of PC» kompilering da det ikke vil fungere.

4 Last ned den aktuelle filen hvis du lider av en feil som informerer deg "binkw32.dll" mangler. For å bøte på dette bør du besøke dll-files.com og laste ned "binkw32.dll."