Slik feilsøker en bærbar PC-tilkobling til en TV

Slik feilsøker en bærbar PC-tilkobling til en TV


Det er mange forskjellige måter å koble en bærbar PC til en TV, avhengig av merke og modell av både datamaskinen og TV-en. Hvis du ikke får bilde på TV-skjermen, er det et problem med tilkoblingen, og du trenger å feilsøke den. Dette er vanligvis forårsaket av noen forskjellige problemer med forbindelsen, som alle du kan rette på egen hånd.

Bruksanvisning

1 Kontroller kabeltilkoblingen går fra den bærbare datamaskinen til TV-apparatet. Dette kan være en direkte S-videokabel, en VGA til RCA video converter kabel, eller enda en koaksialkabel, hvis datamaskinen har en koaksial kabel utgang bygget i. Hvis kabelen ikke er installert ordentlig i begge ender, skal du mister videosignalet.

2 Slå på TV-apparatet og kontroller at det er på den riktige innstillingen. Hvis den er koblet opp via en S-video eller RCA videokabel, må du sette TVen over til "Video". Hvis du bruker en koaksialkabel, endre TV Station "3." Noen nyere TV med direkte TV-link er innebygd i apparatet. Hvis dette er tilfelle, trykk på "Input" -knappen på TV-ens fjernkontroll og velg "Computer".

3 Slå på datamaskinens høyttalere. Med mindre du har en direkte kabeltilkobling fra audio "Linje ut" porten på den bærbare datamaskinen til "RCA I" porter på TV, er du ikke kommer til å høre lyd med TVen.