Slik feilsøker en CD-spiller som ikke vil fungere på en bærbar PC

Slik feilsøker en CD-spiller som ikke vil fungere på en bærbar PC


Bærbare datamaskiner har blitt større mediesentre for mange PC-brukere. Folk bruker datamaskiner til å lagre filmer, bilder, musikk og videospill, og de tar dem nesten overalt de går. En bærbar CD- eller DVD-spilleren kan gå gjennom mye slitasje som et resultat, og starte opplever problemer. Du kan raskt feilsøke en feil laptop CD-spiller, men reparasjoner kan kreve profesjonell hjelp.

Bruksanvisning

1 Undersøk CD som du prøver å spille. Hvis CDen er ripet, skadet eller ikke brent ordentlig, platen kan ikke spille, og feilen er med på platen, og ikke spilleren. Prøv å spille en annen CD.

2 Løs ut skuffen for CD-spilleren hvis du er i stand til. Hvis skuffen sitter fast, prøv å løse ut platen ved hjelp av programvaren på datamaskinen media player. Hvis det mislykkes, kan du prøve å mate den manuelt ved å trykke på knappen på siden av stasjonen.

3 Start datamaskinen på nytt og se om det påvirker ytelsen til CD-spilleren. Hvis CD-spilleren ikke er blitt åpnet, traff på utløserknappen igjen umiddelbart på omstart, og som kan pop det åpent.

4 Slå av datamaskinen og koble den. Ta en binders og rette den så du kan sette den inn i reset hullet på stasjonen. Dette bør tvinge stasjonen åpen hvis ingenting annet fungerer.

5 Inspiser selve stasjonen for å sikre at ingenting er løst. En intern stasjon skal monteres med 4 skruer. Hvis skruene løsner, kan stasjonen vibrere, være overdrevet støyende og ikke fungerer som den skal.

6 Sjekk høyttalerne. Det er mulig at CD-spilleren kan spille CD, men høyttalerne er ikke fungerer som den skal.

7 Sjekk datamaskinen for å se om den registrerer en plate er til stede. Hvis den ikke lese disken i det hele tatt, må du sannsynligvis til å få spilleren til service.