Slik feilsøker en Cruzer Micro

Slik feilsøker en Cruzer Micro


SanDisk Cruzer Micro USB Flash Drive brukes til å lagre datafiler. Cruzer Micro-stasjoner gir lagringskapasitet 1-16 GB. Den disker leveres med programvare forhåndsinstallert, slik som en prøveversjon av antivirusprogramvare. Cruzer Micro stasjoner er designet med en uttrekkbar USB-port, slik at du ikke trenger å bruke en egen lue for å beskytte havnen. Hvis du har problemer med å bruke en Cruzer Micro-stasjon, kan du feilsøke det ved å følge en standard prosess.

Bruksanvisning

1 Kontroller at datamaskinen oppfyller minstekravene til operativsystemene for en Cruzer Micro. Cruzer Micro stasjoner krever Windows Vista, Windows XP SP2 eller Windows 2000 SP4.

2 Se etter en defekt USB-port. Hvis USB-porten fungerer som den skal, vil lyset på Cruzer Micro lyser opp når stasjonen er plugget i. Hvis ikke, kan du prøve å koble enheten til en annen USB-port.

3 Se etter en enhetsdriver problemet. Åpne Enhetsbehandling i henhold til prosedyren for din Windows-operativsystemet og finn Cruzer Micro stasjonsikonet i listen over installerte enheter. Stasjonen kan vises under forskjellige enhets oppføringer, for eksempel harddisker, DVD / CD-ROM-stasjoner eller USB-kontrollere, avhengig av datamaskinens konfigurasjon.

4 Høyreklikk på stasjonen ikon og klikk "Avinstaller" i kontekstmenyen. Følg instruksjonene for å avinstallere stasjonen. Klikk på "Handling" i Device Manager menylinjen; klikk deretter på "Søk etter maskinvareendringer" i rullegardinmenyen. Følg instruksjonene for å installere driveren.

5 Bekreft at stasjonen blir oppdaget av operativsystemet. Åpne et Min datamaskin i henhold til prosedyren for din Windows-operativsystemet og se etter Cruzer Micro i listen over enheter med flyttbar lagring.

6 Sjekk for dataspesifikke forhold. Kobler stasjonen til en annen datamaskin som kjører samme operativsystem som den første. Hvis stasjonen fungerer på den andre maskinen, er problemet datamaskinen spesifikke.

Hint

  • Trinnene er beskrevet gjelder bare for feilsøking Cruzer Micro disker som brukes med Windows-operativsystemer. Forskjellige retninger gjelder når feilsøking Cruzer Micro disker som brukes med andre operativsystemer.