Slik feilsøker en GeForce 8500 Installasjon

En GeForce 8500 er et NVIDIA-baserte grafikkort skapt for mellomtone gaming bruk. For spillere betyr dette et kort som vil kjøre mest moderne programvare uten problemer på moderate programvareinnstillingene, uten de høye kostnadene forbundet med high-end grafikkort tilbud. Selv om 8500 er plug-and-play med umiddelbar anerkjennelse av PC-operativsystemer på installere, det er tilfeller når et kort vil gi en tregere skjerm enn vanlig eller utvikle en feil, enten ikke vises riktig eller innføre gjenstander. Når dette skjer, kan noen feilsøkingstrinn løse problemet, returnerer kortet til en brukbar tilstand.

Bruksanvisning

1 Slå av datamaskinen, og åpne kabinettet for å sjekke den fysiske installasjonen av grafikkortet. Ta av dekselet ved å skru ut skruene som holder dekselet på plass. Skyv dekselet tilbake fra fronten av saken, og løft det gratis. Finn GeForce 8500-kortet på baksiden av hovedkortet og trykk fast på kortet toppen for å sikre at det sitter riktig i hovedkortet for utvidelse. Sørg for å koble skjermkabelen ordentlig i begge ender.

2 Sjekk at SLI bridge chip er riktig koblet til SLI havner på toppen av GeForce-kort hvis det er installert som et par for SLI bruk. Lukk saken og start datamaskinen.

3 Koble med NVIDIA hjemmeside og laste ned de nyeste driverne for GeForce 8500 grafikkort fra support-delen av nettsiden. Installere driverprogramvaren for å sikre at du har den nyeste versjonen tilgjengelig. Start systemet.

4 Høyreklikk på skrivebordet og velg "Nividia Control Panel" fra pop-up menyen. Under skjermen, velger du "Endre oppløsning." Velg oppløsningen som er merket som "Native" for skjermen, og trykk deretter "Apply" for å endre til den valgte oppløsningen. Hvis du bruker flere kort for å skape en SLI system oppsett, deretter under 3D Innstillinger-menyen, velg "Set SLI-konfigurasjon." Klikk på knappen ved siden av "Aktiver SLI Technology" etterfulgt av "Apply" -knappen for å la systemet til bruke doble grafikkort.

5 Lukk NVIDIA Control Panel og bruke kortet som vanlig. Hvis du fortsatt får visuelle glitches eller treghet i media avspilling eller spill drift deretter kontakte produsenten av kortet, så problemet kan være hardware-relatert og kan kreve produsenten reparasjon.