Slik feilsøker en HP 812C Printer

Slik feilsøker en HP 812C Printer


Hewlett Packard Inkjet 812C var en del av 810C-serien av skrivere produsert starten i 2004. Det er en grunnleggende generell bruk skriveren med en utskriftsoppløsning på 600 x 600 punkter per tomme, og evnen til å skrive ut på en rekke medietyper, inkludert bannerpapir, kartong og transparenter. En utskrift feil på HP 812C kan skyldes en rekke ting, inkludert en kommunikasjonsfeil, papirstopp eller feil installert blekkpatronene.

Bruksanvisning

1 Kontroller at skriveren er slått på. Hvis strømlampen blinker, er skriveren bearbeiding av informasjon. Vent å se om side utskriftene etter at lyset slutter å blinke.

2 Kontroller at alle kablene er sikre. Hvis du bruker en parallellkabel til å koble skriveren til datamaskinen og du ser meldingen "Skriveren svarer ikke" på skjermen, kan det være et kommunikasjonsproblem forårsaket av feil kabel. Klikk på "Kategorien Skriverservice" i HP Deskjet og velg "Test skriverkommunikasjon." Hvis testen mislykkes, må du kanskje prøve en annen kabel. HP anbefaler en toveis HP IEEE 1284-kompatibel parallellkabelen.

3 Bekreft at toppdekselet på skriveren er ordentlig lukket.

4 Legg vanlig papir i skriveren "I" skuffen før utskrift.

5 Sjekk at du har installert blekkpatronene riktig. Du må fjerne den beskyttende teip på hver patron før du installerer dem.

6 Fjern eventuelle fastkjørte papiret ut av skriveren. Tomme både "in" og "ut" skuffer av skriveren og trykk deretter på "Fortsett" -knappen for å fjerne fastkjørt papir. Hvis dette ikke fungerer, og du mistenker at det er fortsatt en jam, vrir du bryteren på bakdekselet for å fjerne det. Trekk ut noen synlig papir, bytte ut dekselet og lås den på plass ved å vri på bryteren igjen.

Hint

  • HP Deskjet, som følger med programvaren som følger med HP 812C, har en selvhjelps-program som hjelper deg med å diagnostisere og feilsøke skriverfeil. For å åpne verktøykassen, velg "Programmer" fra datamaskinens Start-menyen og klikk på "HP DeskJet 8xxC Series." Velg "HP DeskJet 8xxC Toolbox" og klikk på "HP Toolbox" -knappen.
  • Papirstopp kan noen ganger være forårsaket av en etikett kommer av et ark med etiketter under trykkeprosessen.