Slik feilsøker en IBM Thinkpad R51

Slik feilsøker en IBM Thinkpad R51


IBM Thinkpad R51 kan kjøre godt mesteparten av tiden, men av og til et tilbakeslag i maskinvare kan kreve feilsøking for å oppdage kilden til feilen. Computer reparasjoner kan være kostbart når outsourcet, men heldigvis kan du håndtere IBM Thinkpad R51 er feilsøking selv, selv om du er en datamaskin nybegynner og har ingen tidligere Thinkpad R51 feilsøking opplevelse. Med en stjerneskrutrekker, kan du takle skjerm, tastatur og feilsøking strømkilde.

Bruksanvisning

1 Last ned nye drivere for IBM Thinkpad R51 mus / trackpoint hvis spor ikke fungerer som den skal. Disse driverne vil oppdatere hvordan det hardware driver (se "Ressurser" nedenfor). Når lastet ned, klikker du for å installere driverne, deretter starte IBM Thinkpad R51.

2 Sjekk for kabeltilkoblingsproblemer hvis IBM Thinkpad R51 er mørk og ikke svarer --- batteriet kan være død og makt kan ikke strømmer fra strømadapteren. Forsikre deg om at strømadapteren er plugget godt inn i baksiden av R51, og at den andre enden av kabelen er sikkert innenfor en stikkontakt eller strømskinne / overspenningsvern.

3 Slå av IBM Thinkpad R51, koble fra strømadapteren og ta ut batteriet hvis strømproblemer fortsette. Vend apparatet over og finn den horisontale omrisset av batteriet nær toppen midt på enhetens bunn. Skyv batteriutløsermekanismen rett under den for å løse ut batteriet for utskifting.

4 Sjekk IBM Thinkpad R51 inverter kabelen hvis den bærbare bakgrunnsbelysning ser ut til å være av, noe som resulterer i en blank og funksjonsfeil monitor. Kontroller at datamaskinen er slått av og batteriet fjernet, deretter fjerne skruene rundt den ytre rammen på skjermen med en Phillips skrutrekker.

5 Trekk den nå løs rammen av skjermen helt, ta vare med plast låsene som holder den på plass mot skjermen. Unngå skader på disse små låsene.

6 Finn omformeren kabelen, som vil være på bunnen av den konkurranseutsatte IBM Thinkpad R51 display. Denne kabelen skal kobles inn i omformeren styret under den. Det har det blitt frakoblet, vil R51 bakgrunnsbelysning klarer å betjene. Koble omformeren kabelen til kontakten på omformeren styret, og smekk kontakten ned på plass. Denne kontakten må være i "låst" posisjon. Den låste stilling er når kontakten er plassert horisontalt og parallelt med omformeren styret, i motsetning til oppreist stilling og vinkelrett.