Slik feilsøker en Logitech Webcam på AIM

AOL Instant Messenger-program for Windows-PCen har en video chat-funksjon, som bruker noen innebygd eller tilkoblet webkamera på datamaskinen for å høre og se venner som også har AIM og et webkamera. Hvis Logitech-webkameraet ser ut til å være frakoblet når du prøver å videochat, kan det være et program forstyrrer AIM søknaden eller for tiden bruker webkameraet som hindrer AIM får tilgang til kameraet. Hvis problemet vedvarer, må du oppdatere AIM-programvaren for å finne ut om kilden til problemet er AIM snarere enn kameraet.

Bruksanvisning

1 Trekk ut webcam fra datamaskinens USB-port.

2 Klikk på "Start" -ikonet i nedre venstre hjørne av skrivebordet og klikk på "Control Panel". Klikk på "Programmer" og "Avinstaller et program" fra menyen. Klikk Logitech webkamera navn i programlisten, og klikk "Avinstaller" på toppen av skjermen.

3 Følg avinstalleringen bedt om å fjerne enheten fra datamaskinen. Gå tilbake til hoved Kontrollpanel-vinduet. Klikk på "Maskinvare og lyd" i Kontrollpanel-vinduet, og klikk deretter på "Skannere og kameraer". Skriv inn administratorpassordet, og klikk deretter på "Ja."

4 Klikk "Fortsett" og klikk "Add Device" i vinduet for å legge til en ny enhet til datamaskinen. Plugg webcam er kabelen inn i datamaskinens USB-port, og klikk "Fortsett".

5 Sett driver installasjonsplaten for webcam og klikk "Install" for å installere programvaren. Start AIM program på datamaskinen, og klikk på videosymbolet i vennelisten for å starte en videochat.