Slik feilsøker en Logitech Webcam

Slik feilsøker en Logitech Webcam


Logitech produserer dusinvis av webcam modeller. Nettkamera er ideelt for videokonferanser, chatting og bruk av voice-over-IP telefon systemer som har video integrering, men selv den beste Logitech webkamera kan av og til feil. Feilsøk det å identifisere eventuelle software- eller hardware-relaterte problemer, slik at du kan gjenopprette kameraets bildekvalitet og funksjonalitet.

Bruksanvisning

1 Kontroller at Logitech-webkameraet er koblet til datamaskinen hvis datamaskinen ikke registrerer sin eksistens, hvis webcam sin styrke ikke er glødende eller dersom ingen bildet viser på webkameraet programvare. Webkameraet USB ledningen bør være godt inn i en ledig USB-spor. For best resultat, bruk en USB-port på datamaskinen i stedet for en port på en ekstern enhet som en USB-hub eller et tastatur.

2 Juster belysningen i rommet, hvis Logitech webcam bilde er svært mørkt. Logitechs kameraer har ingen innebygd lys. For den beste bilde bildet, bør lyskilden kommer fra bak Logitech webkamera i stedet for skinner inn webcam linse.

3 Avslutt alle åpne programmer andre enn programvaren som bruker Logitech webkamera hvis du får feil om mer enn ett program prøver å bruke kameraet (for eksempel en chat-programvare og en voice-over-IP program begge prøver å bruke det på en gang). Dette kan skape dataproblemer og programvarekonflikter.

4 Se etter oppdateringer for Logitech-drivere fra Logitechs brukerstøtte. Selskapet lanserer jevnlig programvareoppdateringer som løser vanlig forekommende feil og problemer. Last ned oppdateringen og dobbeltklikk på den for å starte en automatisk installasjonsprosessen. Datamaskinen må vanligvis startes på nytt før du kan gjenoppta bruken av Logitech-enheten.

5 Kontakt Logitechs webcam støtte linje ved 646-454-3209 hvis du fortsatt ikke kan få webkameraet til å fungere korrekt. Support teknikere er tilgjengelige hverdager fra 6 am til 18:00 PST og på lørdager og søndager fra 7 om morgenen til 17:00 PST. Har din modell og 10-sifret delenummer klar. Slike tall er vanligvis plassert på bunnen av webcam eller på emballasjen.