Slik feilsøker en Microsoft Wireless Optical Mouse 3000

Slik feilsøker en Microsoft Wireless Optical Mouse 3000


Hvis Microsoft Wireless Optical Mouse 3000 fungerer på-og-off, slutter å fungere eller dets funksjoner ikke fungerer som de skal, er det noen viktige skritt for å løse problemet. Denne svært bærbar mus er et komfortabelt verktøy med funksjoner, inkludert et rullehjul knapp og en forstørrelsesknappen. Den første utgaven av disse musene kom i svart eller hvitt, men det er nå tilgjengelig i en rekke farger og mønstre. Denne versjonen av Microsoft Mouse linjen er vanligvis et pålitelig verktøy for PC-brukere, men hvis noe går galt, feilsøking prosessen er enkel.

Bruksanvisning

1 Fjern den trådløse mottakeren fra USB-porten i dag brukt og koble den til en annen USB-port. Hvis det fungerer på en annen USB-port, kan det være noe galt med porten du prøvde å koble den til.

2 Wireless Optical Mouse 3000 er avhengig av et enkelt AA-batteri for strøm. Sjekk strømlampen på toppen av musen. Hvis det er glødende grønt, bør batteriet har makt. Blinker grønt eller rødt betyr at du trenger å bytte batteriet snart.

3 Oppdater musens programvare for å være sikker på at din PC og mus har all nødvendig informasjon for å kommunisere ordentlig. Besøk linken nedenfor for å laste ned den nyeste oppdatert programvare fra Microsoft for musen.

4 For å sikre at musen ikke er brutt, kan du prøve å bruke musen på en annen PC. Hvis musen fortsetter å svikte på en annen datamaskin, kan musen være brutt. Hvis det fungerer på neste datamaskin, kan det være et problem med PCen.

5 Andre husholdningsartikler som radioer, mobiltelefoner og store metallgjenstander kan forstyrre den trådløse musen mottaker. Fjern unødvendige elektroniske enheter fra arbeidet ditt område og prøve å bruke musen på nytt. Microsoft anbefaler å holde elementer som fungerer som mottakere for eksempel mobiltelefoner minst en fot unna den trådløse musen. Forsøk på å bruke musen på metalloverflater kan også forstyrre det trådløse signalet.

Hint

  • Ta vare på musen ved lett å rengjøre den med en fuktig klut hver ukene. Sørg for å koble den første!
  • Se etter oppdateringer til Microsoft Mouse teknologi regelmessig.
  • Ta vare rundt den trådløse mottakeren for denne type Microsoft-mus, som det stikker ut fra USB-porten. Du ønsker ikke å støte eller bryte USB-mottakeren ved et uhell.
  • Spare batteristrøm ved å koble mottakeren og koble den til musens underside når den ikke er i bruk.