Slik feilsøker en OfficeJet G85

Hewlett Packard Officejet G85, som mange HP Officejet-skrivere kan håndtere utskriftsjobber, kopier, skanning og faks. Den G85 kan produsere opptil 99 kopier om gangen og har en faksminne på 125 sider; det utganger både svart-hvitt og full-fargeutskrifter og fakser. Den Officejet G85, som alle skrivere, kan støte på problemer som er hardware eller software-orientert, at du må feilsøke situasjonen slik at du kan finne årsaken.

Bruksanvisning

Feil farger eller striper i Utskrifter

1 Åpne toppdekselet på skriveren og kontroller blekkpatronene. Hvis du ser noen skade på blekkpatronene, eller se at patronene er laget eller etterfylt av en tredjepart, fjerner patronene og erstatte dem med nye.

2 Fjern papiret i innskuffen. Åpne en ny pakke papir, bruker papir som er merket for bruk med blekkskrivere. Ikke bruk vanlig papir hvis du skriver ut med høy tetthet grafikk.

3 Rengjør skrivehodene ved hjelp av skriverens selvrensende verktøyet. Trykk på skriverens "Meny" -knappen, trykk deretter på "7" og "1" for å starte renseprosessen.

4 Hent rensesiden og sjekke det for problemer. Kjør skriverens selvrengjøringsverktøyet opptil 5 ganger hvis du ser problemer med rensesiden utskriften.

"0x" Feilmeldinger ved skriver

5 Slå på skriveren og vent til den er ferdig sin varme opp rutiner. Når skjermpanelet viser "Ready", koble USB-kabelen fra baksiden av skriveren.

6 Åpne toppdekselet på skriveren og vent til blekkpatronvognen for å komme til en fullstendig stopp. Klem fanen foran hver av patronene for å fjerne dem fra vognen.

7 Trekk ut strømledningen på baksiden av skriveren når meldingen "Sett kassetter" dukker opp på displayet på skriveren. Koble strømledningen til igjen etter 60 sekunder har gått.

8 Trykk blekkpatronene tilbake til sine respektive flekker på skriveren slik at de smekk, noe som indikerer at de er riktig installert. Lukk toppdekselet på skriveren og vent til skriveren for å analysere patronene.

9 Trykk på "OK" -knappen hvis skriveren ber om å skrive ut en kalibreringsside. Koble USB-kabelen på baksiden av skriveren igjen.