Slik feilsøker en Spartan M2400N

Den spartanske M2400N er et nytt batteri for Asus M2400N laptop. Hvis du har problemer med Spartan M2400N, ikke sende den tilbake til service før du har prøvd å feilsøke det selv. De vanligste problemene involvere strømadapteren brukes til å lade batteriet; du bør også sjekke for kortslutning og skade på batteriet nålene. Noen av disse problemene vil hindre at laptop fra oppstart og at batteriet lades.

Bruksanvisning

1 Trekk ut strømadapteren fra stikkontakten. Kjør fingrene fra spissen av adapteren til de elektriske pinnene på den andre enden. Hvis du finner noen frynser eller brudd i ledningene, erstatte adapteren umiddelbart.

2 Sjekk de tre elektriske pluggene på enden av strømadapteren. De bærer den elektriske strømmen til den bærbare datamaskinen. Hvis de er bøyd, må du rette dem med en tang.

3 Ta batteriet ut av bunnen av maskinen ved å vri på batterilåsen til høyre. Sjekk kontaktpinnene i bunnen av batteriet. De kobles til bærbare ladenålene. Hvis det er noen skader på pinnene, skifte ut batteriet umiddelbart.

4 Lad batteriet. Dette kan ta opptil 90 minutter. En vanlig feil er å tro at batteriet er brutt når det rett og slett ikke har blitt belastet.

5 Ta datamaskinen til et verksted for å få den diagnosen for kortslutning. Væskesøl, inkompatibel maskinvare, døde hovedkort og skader fra datamaskinen blir droppet alle kan forårsake kortslutning.