Slik feilsøker en strømadapter Noise

Slik feilsøker en strømadapter Noise


AC adapter er en strømforsyning for datamaskinen. Den kobles vanligvis til datamaskinen og til stikkontakten for å levere strøm. I hovedsak, det kan du bruke datamaskinen i lange perioder av gangen. Hvis strømadapteren er usedvanlig støyende, kan det være en indikasjon på at det er noe galt med adapteren, og det enten må repareres eller erstattes. Hvis det ikke er reparert, kan du miste datamaskinens strømforsyning. Prøv å feilsøke strømadapteren før du setter det på.

Bruksanvisning

1 Kontroller at lyset på strømadapteren er enten fast eller blinkende. Dette indikerer at det forsyner strøm til datamaskinen. Hvis det ikke er strømadapteren ikke fungerer.

2 Klikk "Start" og velg "Start" på datamaskinen for å starte på nytt. Koble strømadapteren fra veggen og fra datamaskinen og plugge dem inn igjen. Støy kan være en midlertidig overspenning.

3 Inspiser adapterkabel for tegn på bøyde eller skadede nåler eller wire, som kan forstyrre, men ikke invalidiserende strømforsyningen. Hvis du ser tegn til skade, fjerne adapteren umiddelbart og erstatte den med en annen.

4 Sjekk om strømadapteren er koblet til en inverter. AC adapter er ikke kompatible med strøm vekselrettere, og dette vil føre til en summende lyd som kan føre til skade på strømadapteren.

5 Inspiser strømuttak for smuss og rusk. Hvis strømuttaket er skitten, rengjør du den med en myk, tørr klut. Hvis det er rent og strømadapteren er fortsatt sender ut en lyd, må du bytte ut adapter.

6 Koble fra strømadapteren fra strømkilden i ca 60 sekunder, og prøv å koble den til en annen stikkontakt.